Kavala
Mykonos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Kavala naar Mykonos Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Kavala en Mykonos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Hellenic Seaways. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Mykonos veerboten.

Kavala Mykonos Vaartijden

Kavala Mykonos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Kavala rond 21:30. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 20u 20m.

Kavala Mykonos Veerboot Prijzen

Kavala Mykonos veerboot prijzen variëren tussen €123* en €666*. De gemiddelde prijs is meestal €314*. De goedkoopste Kavala Mykonos veerboot prijzen beginnen vanaf €93*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €226*. De gemiddelde prijs voor een auto is €422*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kavala naar Mykonos?

De afstand tussen Kavala en Mykonos is ongeveer 253,7 mijl (408,3 km) of 220,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Mykonos veerboot?

Ja, Hellenic Seaways laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kavala en Mykonos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Mykonos.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Mykonos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways tussen Kavala en Mykonos.

Kavala Mykonos Veerdienst schema's

 • Hellenic Seaways - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Mykonos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 424 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 20h 20m
Eerste veerboot 21:30
Afstand 220 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Mykonos?

  De reistijd per veerboot van Kavala naar Mykonos is ongeveer 20h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Mykonos?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Kavala naar Mykonos en dat is
  • Hellenic Seaways
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Mykonos?

  Boek overtochten van Kavala naar Mykonos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Mykonos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Mykonos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Mykonos reizen met
  • Hellenic Seaways
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Mykonos?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Mykonos Gids

Het Griekse eiland Mykonos is één van de beroemde Cycladen, en straalt een opvallende glamour, glans en Griekse persoonlijkheid. Mykonos-stad (Hora) is de hoofdstad van het eiland en staat centraal in het toerisme op het eiland. Hora is bekend om zijn Oude Haven ferry kade, bruisende Taxi Plein (Plateia Manto Mavrogenous), aan het water taverna's, musea, trendy boetieks en witgekalkte huizen, met name binnen de Little Venice kwartaal. Voor veel toeristen verblijven op Mykonos, is het stranden van het eiland, dat de vakantie te maken. Stranden zijn er in overvloed op het eiland en de meeste hebben een mooie, gouden zand en zijn gemakkelijk te bereiken. Vanaf juni kunnen ze beginnen te nogal druk worden, en de meeste stranden zijn gewoon niet groot genoeg om afzondering te bieden, hoewel ligstoelen worden vaak gegroepeerd. De dichtstbijzijnde stranden naar Hora en niet noodzakelijk het beste dat Mykonos te bieden heeft, maar zijn vooral populair, met inbegrip van zowel Aghios Stefanos Beach en Platis Gialos. Echter, voor de meest blitse, party stranden, hoofd van het westen naar het zeer levendige Paradijs en Superb Paradiseresorts.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt gebruikt door cruiseschepen. Veerboten vanuit Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en naar de andere Cycladen, Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Kavala naar Mykonos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/11/2023 en 03-12-2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 21:30 18:05 20 uur 35 minuten do
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.