Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Larne Veerboot Haven

  • Larne Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Larne vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Larne Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Larne Veerdiensten

Larne Gids

Larne Gids

De naam van de stad wordt verondersteld afgeleid van de Ierse prins te zijn, Lathar in de oudheid de eigenaar van het land in de buurt van Larne. Het gebied werd bekend als Lathar-na , en werd uiteindelijk ingekort naar Larne. Zowel fossielen en prehistorische menselijke artefacten werden gevonden in de kliffen. Larne was een van de eerste Viking nederzettingen van Ierland, die ook wel het "Ulfreksfjord" noemde (de naam van de huidige townland, "Olderfleet", is afgeleid van deze Viking naam). Viking begraafplaatsen warden ook ontdekt in de omgeving. Norse piraten gebruikte Larne Lough als hun thuisbasis in de tiende en elfde eeuw. Edward Bruce, de broer van Robert, landde hier in 1315 met een kracht van zesduizend man en heeft de Ieren aangedrongen om de Engels omver te werpen. De Ulster Volunteer Force werd in 1913 opgezet en de unionistische leiding besloot om een voorlopige regering in Ulster te vormen indien er een vorm van Home Rule zou komen. Larne is tegenwoordig een drukke stad.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.