Paros
Iraklia
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Iraklia

Veerboot van Paros naar Iraklia

Er zijn gemiddeld 3 wekelijkse afvaarten tussen Paros en Iraklia. 2 maatschappijen varen deze route Blue Star Ferries & SAOS Ferries en dit het hele jaar door. Paros Iraklia veerboten kosten tussen €21 en €109, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Iraklia veerboten.

Paros Iraklia Veerdienst Tijden

De eerste Paros Iraklia veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 11:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 22:50.

Hoe lang is de veerdienst van Paros naar Iraklia?

Paros Iraklia Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 0m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Iraklia Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Paros naar Iraklia. Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries & SAOS Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen kunnen verschillen per seizoen.

Paros Iraklia Veerboot Prijzen

Paros Iraklia veerboot prijzen variëren tussen €21* en €109*. De gemiddelde prijs is €56*. De goedkoopste Paros Iraklia veerboot prijzen beginnen vanaf €21*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €46*. De gemiddelde prijs voor een auto is €135*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Iraklia?

De afstand tussen Paros en Iraklia is ongeveer 26,3 mijl (42,3 km) of 22,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Iraklia veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, SAOS Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Iraklia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Iraklia.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Iraklia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, SAOS Veerboten tussen Paros en Iraklia.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Iraklia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paros naar Iraklia met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Iraklia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries & SAOS Ferries
Gemiddelde prijs 71 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 0m
Eerste veerboot 11:10
Laatste veerboot 22:50
Afstand 22 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Iraklia?

De reistijd per veerboot van Paros naar Iraklia is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Iraklia?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Iraklia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Iraklia is 71 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Iraklia?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Paros naar Iraklia en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Iraklia?

Boek overtochten van Paros naar Iraklia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Iraklia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Iraklia reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Iraklia?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Iraklia reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Iraklia?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Paros en Iraklia?

De afstand van Paros naar Iraklia is ongeveer 22 zeemijlen.

Paros Iraklia Veerboot klantenrecensies

 • "Trip as expected"

  Nice trip from Paris to Naxos with nice we view from open deck 

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder
 • "Prima overtocht"

  De reis was comfortabel. Op tijd vertrokken, vriendelijk en behulpzaam personeel. Wat mij zeer verbaaste bij het ophalen van de twee tickets bij Blue Star in Paros dat het printen een euro per ticket kostte. Nog nooit eerder meegemaakt en kreeg helaas geen duidelijke verklaring hiervoor.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lees meer Lees minder

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Iraklia Gids

Iraklia is een klein Grieks eiland met ongeveer 100 inwoners, gelegen aan de westelijke rand van de Kleine Oost Cycladen eilandengroep. Dichte vegetatie, natuurlijke bronnen, gladde heuvels, kristalheldere wateren (met scheepswrakken op de zeebodem!), Prachtige baaien en grotten zijn de kenmerken van dit ongerept paradijs in Cycladen. Kust van het eiland is de thuisbasis van de mediterrane zeehond Monachus Monachus en de zeeschildpad Caretta Caretta. Er zijn twee dorpen op het eiland, Agios Georgios (bij de haven) en Panagia.

De geschiedenis van het eiland is grotendeels onbekend, waarschijnlijk omdat het eiland zo klein is. Het was waarschijnlijk niet anders dan door piraten ontroerd. Iraklia was waarschijnlijk een Minoïsche nederzetting in de 2e eeuw voor Christus, want er is een gelijknamige stad in Kreta. Onder Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij, het eiland betaalde belastingen, maar het lijkt erop dat het de enige verplichting van de Iraklians gehad.

De haven van het eiland heet Agios Georgios en veerboten vertrekken naar de haven van Piraeus, met een reistijd van tussen de 8 tot 10 uur, afhankelijk van route. Het eiland is ook per boot verbonden met Naxos en Amorgos.


Paros naar Iraklia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 11:10 13:10 2 uur Ma, wo, vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.