Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Cork Veerboot Haven

  • Cork Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Cork vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Cork Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Cork Veerdiensten

Cork Gids

Cork Veerboot haven

De veerhaven van Cork, die ook wel Ringaskiddy genoemd wordt, ligt in het zuiden van Ierland op ongeveer 30 minuten vanaf de stad. In het verleden had Cork een veerdienst naar Swansea, maar tegenwoordig is er alleen een veerdienst van Briattany Ferries naar Roscoff in Frankrijk. De haven van Cork is de afgelopen decennia flink vooruit gegaan en heeft sinds het begin van het millennium €72 miljoen geïnvesteerd om de infrastructuur en faciliteiten te verbeteren. Zowel veerdiensten als cruiseschepen doen de haven van Cork aan, en jaarlijks arriveren en vertrekken er zo'n 100.000 passagiers. Dit hoge aantal bezoekers draagt bij aan de plaatselijke economie en creëert onmisbare werkgelegenheid in de regio.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.