Boek uw overtocht naar Cork

De veerhaven van Cork in Ierland verbindt u met Roscoff in Frankrijk met een keuze uit 2 ferry overtochten per week. De duur van de Cork naar Roscoff overtocht uit 15 uur en het kruispunt wordt bediend door Brittany Ferries.

Cork Havenkaart

Klik voor Kaart

Cork Veerboot Alternatieven

Cork Veerdiensten

 • Brittany Ferries
  • 2 afvaarten / week 15 uur
  • Prijsaanvraag

Cork Veerboot haven

De veerhaven van Cork, die ook wel Ringaskiddy genoemd wordt, ligt in het zuiden van Ierland op ongeveer 30 minuten vanaf de stad.

In het verleden had Cork een veerdienst naar Swansea, maar tegenwoordig is er alleen een veerdienst van Briattany Ferries naar Roscoff in Frankrijk.

De haven van Cork is de afgelopen decennia flink vooruit gegaan en heeft sinds het begin van het millennium €72 miljoen geïnvesteerd om de infrastructuur en faciliteiten te verbeteren.

Zowel veerdiensten als cruiseschepen doen de haven van Cork aan, en jaarlijks arriveren en vertrekken er zo'n 100.000 passagiers. Dit hoge aantal bezoekers draagt bij aan de plaatselijke economie en creëert onmisbare werkgelegenheid in de regio.

Hoe kom je in Cork Veerboot Haven

 • Cork Haven Adres

  Ringaskiddy Ferry Terminal, Loughbeg, County Cork, Ireland

 • Cork Accommodatie

  Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Cork vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Cork Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!