Sifnos
Serifos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Serifos

Veerboot van Sifnos naar Serifos

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 18 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Serifos. 5 maatschappijen varen op deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries en het hele jaar door. Sifnos Serifos veerboten kosten tussen de €17 en €84, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Serifos veerboten.

Sifnos Serifos Veerdienst Tijden

De vroegste Sifnos Serifos veerboot vertrekt meestal vanuit Sifnos rond 12:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 20:30.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Serifos?

Sifnos Serifos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 24m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Serifos Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 18 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Serifos. Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Sifnos Serifos Veerboot Prijzen

Sifnos Serifos veerboot prijzen variëren tussen €17* en €84*. De gemiddelde prijs is meestal €50*. De goedkoopste Sifnos Serifos veerboot prijzen beginnen vanaf €6*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €48*. De gemiddelde prijs voor een auto is €82*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Serifos?

De afstand tussen Sifnos en Serifos is ongeveer 14,4 mijl (23,1 km) of 12,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Serifos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sifnos en Serifos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sifnos en Serifos.

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Serifos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries tussen Sifnos en Serifos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Serifos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sifnos naar Serifos met Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Serifos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 5
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Hellenic Seaways, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 63 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 18
Gemiddelde vaartijd 24m
Snelste Zeiltijd 15m
Eerste veerboot 12:20
Laatste veerboot 20:30
Afstand 12 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Serifos?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Serifos is ongeveer 36m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Serifos?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Serifos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Serifos is 59 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Serifos?

Er zijn 5 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Serifos. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Serifos?

Boek overtochten van Sifnos naar Serifos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sifnos en Serifos?

De afstand van Sifnos naar Serifos is ongeveer 12 zeemijlen.

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het is een typisch Cycladische eiland aan de Egeïsche Zee, met witte dorpjes, rustige haventjes, gouden stranden, kale heuvels en prachtige landschappen. Het eiland is niet veranderd door de relatief lage niveaus van het toerisme, vooral in vergelijking met sommige andere Griekse eilanden. Naast genieten van de zon, zee en zand op een van de 72 fantastische stranden van het eiland, kunnen bezoekers gaan fietsen of wandelen langs de zeven paden op het eiland, duiken in de oude mijnen of in de Tweede Wereldoorlog wrak, of sightseeing in de vestingstad als klooster van Taxiarches, gebouwd in de 16e eeuw. Chora is de meest pittoreske plek op het eiland en werd gebouwd op de hellingen van een berg en heeft een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De meest bezochte plaatsen op het eiland zijn de steden van Livadi en Livadakia.

Het eiland is bereikbaar per conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos.


Sifnos naar Serifos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:20 12:40 20 minuten Ma, za
SeaJets 12:40 13:00 20 minuten vr, zo
Zante Ferries 14:00 14:45 45 minuten Ma
Zante Ferries 14:25 15:10 45 minuten di, do
Hellenic Seaways 15:25 16:15 50 minuten do
Aegean Sea Lines 15:35 16:15 40 minuten Ma
Hellenic Seaways 16:45 17:35 50 minuten Ma, wo
Aegean Sea Lines 16:50 17:30 40 minuten za
Aegean Sea Lines 17:45 20:30 2 uur 45 minuten do
Zante Ferries 17:55 18:40 45 minuten vr
SeaJets 20:20 20:40 20 minuten Ma, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.