Anafi
Sitia
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anafi - Sitia

Veerboot van Anafi naar Sitia

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Anafi Sitia veerboten kosten tussen €21 en €110, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Anafi Sitia veerboten.

Anafi Sitia Veerdienst Tijden

De eerste Anafi Sitia ferry vertrekt meestal vanuit Anafi rond 01:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 01:15.

Hoe lang is de veerboot van Anafi naar Sitia?

Anafi Sitia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 6u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Anafi Sitia Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Anafi naar Sitia verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Anafi Sitia Veerboot Prijzen

Anafi Sitia veerboot prijzen variëren tussen €21* en €110*. De gemiddelde prijs is €47*. De goedkoopste Anafi Sitia veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €36*. De gemiddelde prijs voor een auto is €122*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Anafi naar Sitia?

De afstand tussen Anafi en Sitia is ongeveer 119,4 km of 64,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Anafi Sitia veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Anafi en Sitia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Anafi en Sitia.

Kan ik te voet reizen van Anafi naar Sitia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Anafi en Sitia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Anafi naar Sitia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Anafi naar Sitia met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Anafi - Sitia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 60 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 6h 15m
Eerste veerboot 01:15
Afstand 64 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Anafi naar Sitia?

De reistijd per veerboot van Anafi naar Sitia is ongeveer 7h 32m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Anafi naar Sitia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Anafi naar Sitia. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Anafi naar Sitia?

Boek overtochten van Anafi naar Sitia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Anafi Gids

Anafi is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen eilandengroep, en ligt ten oosten van het eiland Thira (Santorini). Anafi is zeker een eiland om te wandelen. Door de oude paden en rond de steile heuvels, kunt u van de ene kant van het eiland tot het andere lopen. De meest populaire stranden zijn de Klisidi en Roukounas. Een schiereiland aan het oostelijke uiteinde van het eiland wordt gedomineerd door een monolithische piek, Mt. Kalamos, een van de grootste van de Middellandse Zee op 420m. Gelegen in het noorden is de Kalamiotissa kerk, herbouwd in een groot deel na een aardbeving in de jaren 1950.
Anafi en de Cycladen in het algemeen zijn verbonden met de havens van Piraeus en Rafina. Vanaf Anafi kunt u ook per boot naar de nabijgelegen Cycladische eilanden van Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Paros en Milos. Er zijn ook bootverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos en Oost Egeïsche eilanden. Typische reistijden naar het eiland vanaf Piraeus zijn tussen 5 en 7 uur per veerboot of 3½ en 4½ uur per snelnoot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Sitia Gids

Sitia, gelegen op het Griekse eiland Kreta, is een van de minst bezochte bestemmingen op het eiland. De stad werd gebouwd in de Venetiaanse tijd en vervolgens vernietigd en later herbouwd door de Turken, maar er zijn slechts een paar tekenen van deze geschiedenis overgebleven. De regio biedt echter nog tal van aanwijzingen en monumenten voor de vroege geschiedenis van het gebied. Vandaag, zijn lange zandstrand biedt bezoekers de mogelijkheid om te ontspannen, te zwemmen of te windsurfen. De rustige omgeving van Sitia is de thuisbasis van kloosters (met name Toplou), archeologische sites, palm-beboste stranden, schitterende baaien en fascinerende tochten over de bergen.

Kreta is het grootste en meest bevolkte van de Griekse eilanden, de vijfde grootste eiland in de Middellandse Zee, en een van de 13 administratieve regio's van Griekenland. De grootste stad van Kreta Heraklion. Het eiland vormt een belangrijk deel van de economie en het culturele erfgoed van Griekenland, terwijl zijn eigen lokale culturele kenmerken behouden, zoals zijn eigen poëzie en muziek.

De haven van Sitia verbindt Sitia en Oost-Kreta met een aantal andere Griekse eilanden, en met Piraeus op het Griekse vasteland. De stad heeft ook een jachthaven die kleinere vissersboten en jachten herbergt.


Anafi naar Sitia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/07/2024 en 21-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 01:15 07:30 6 uur 15 minuten zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.