Kythnos
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kythnos - Milos

Veerboot van Kythnos naar Milos

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. De kosten voor Kythnos Milos veerboten liggen tussen €18 en €19, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kythnos Milos veerboten.

Kythnos Milos Veerdienst Tijden

De eerste Kythnos Milos veerboot vertrekt meestal vanuit Kythnos rond 10:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Kythnos naar Milos?

Kythnos Milos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 10h 54m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 3u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door de weersomstandigheden.

Kythnos Milos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kythnos naar Milos verzorgd door Hellenic Seaways & Zante Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kythnos Milos Veerboot Prijzen

Kythnos Milos veerboot prijzen variëren tussen €18* en €19*. De gemiddelde prijs is meestal €18*. De goedkoopste Kythnos Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €18*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kythnos naar Milos?

De afstand tussen Kythnos en Milos is ongeveer 67,8 km of 36,6 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kythnos Milos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen laten momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Kythnos en Milos.

Kan ik te voet reizen van Kythnos naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, Zante Ferries tussen Kythnos en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kythnos naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kythnos naar Milos met Hellenic Seaways, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kythnos - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 23 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 10h 54m
Snelste Zeiltijd 3h 55m
Eerste veerboot 10:15
Laatste veerboot 17:30
Afstand 36 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kythnos naar Milos?

De reistijd per veerboot van Kythnos naar Milos is ongeveer 7h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kythnos naar Milos?

De prijs van de ferry overtocht van Kythnos naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kythnos naar Milos is 22 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kythnos naar Milos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Kythnos naar Milos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Hellenic Seaways
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kythnos naar Milos?

Boek overtochten van Kythnos naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kythnos en Milos?

De afstand van Kythnos naar Milos is ongeveer 36 zeemijlen.

Kythnos Milos Veerboot klantenrecensies

  • "Wachtwoord en referentie nr"

    Heel slecht uit te vinden hoe je die moet invullen Tickets waren niet duur ,dus rechtstrks geboekt bij bleu Star geborkt. Ook het schrijven van een review op deze link is erg lastig. Omdat je maar twee regels ziet. Ik boek voortaan rechtstreeks. Bleu Star verder perfect.. Deze recensie gaat niet over bleu Star. Maar over de directferries site

    'Artemis' travelled on Artemis

    Lees meer Lees minder

Kythnos Gids

Kythnos is een Grieks eiland gelegen in het westelijke Cycladen eilandengroep tussen de eilanden Kea en Serifos, en ligt op ca. 100 km van de haven van Piraeus. Het eiland is vrij klein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante kilometer en met een kustlijn van ongeveer 100 kilometer. Het eiland heeft ongeveer 70 stranden, hoewel de meeste niet bereikbaar zijn met de auto. Het eiland heeft twee belangrijkste dorpen, Messaria of Kythnos, plaatselijk bekend als Chora, en het dorp Dryopis of Dryopida, ook wel bekend als Chorio. Beide dorpen staan bekend om hun bochtige en vaak stapte straten die te smal zijn voor voertuigen. De dorpen zijn zeer pittoresk maar hebben verschillende bouwstijlen. Chora heeft de meer typische platte daken van de Cycladen, terwijl de daken van Dryopida scheef en betegeld zijn. Chora is ook opmerkelijk voor zijn grote Grieks-orthodoxe kerk.

Kythnos is per boot bereikbaar, hetzij vanuit de haven van Piraeus of de haven van Lavrio. De reis van Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De reis naar Kythnos vanuit de haven van Lavrio duurt ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Kythnos naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Sea Lines 10:15 14:40 4 uur 25 minuten zo
Hellenic Seaways 10:15 22:50 12 uur 35 minuten za
Aegean Sea Lines 18:10 22:35 4 uur 25 minuten wo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.