Heraklion
Sitia
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Sitia

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sitia

2 maatschappijen bevaren deze route Anek Lines & Blue Star Ferries en vaart het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Sitia veerboten kosten tussen €13 en €76, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Sitia veerboten.

Kreta (Heraklion) Sitia Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Sitia veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 05:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 05:00.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sitia?

Kreta (Heraklion) Sitia Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 25m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Sitia Veerdienstregelingen

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kreta (Heraklion) naar Sitia verzorgd door Anek Lines & Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kreta (Heraklion) Sitia Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Sitia veerboot prijzen variëren tussen €13* en €76*. De gemiddelde prijs is meestal €46*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Sitia veerboot prijzen beginnen vanaf €13*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €42*. De gemiddelde prijs voor een auto is €175*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Sitia?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Sitia is ongeveer 67,4 mijl (108,4 km) of 58,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Sitia veerboot?

Ja, Anek Lines, Blue Star Ferries staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Sitia. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Sitia.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Sitia?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lines, Blue Star Ferries tussen Kreta (Heraklion) en Sitia.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Sitia?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Sitia met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Sitia Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 59 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 2h 25m
Eerste veerboot 05:00
Afstand 58 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Sitia?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Sitia is ongeveer 2h 47m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Sitia?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Sitia kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Sitia is 55 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Sitia?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Sitia. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Sitia?

Boek overtochten van Heraklion naar Sitia via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Heraklion naar Sitia?

Ja, je kunt als voetpassagier van Heraklion naar Sitia reizen met
  • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Heraklion naar Sitia?

Ja, je kunt met een voertuig van Heraklion naar Sitia reizen met
  • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Heraklion en Sitia?

De afstand van Heraklion naar Sitia is ongeveer 58 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Sitia Gids

Sitia, gelegen op het Griekse eiland Kreta, is een van de minst bezochte bestemmingen op het eiland. De stad werd gebouwd in de Venetiaanse tijd en vervolgens vernietigd en later herbouwd door de Turken, maar er zijn slechts een paar tekenen van deze geschiedenis overgebleven. De regio biedt echter nog tal van aanwijzingen en monumenten voor de vroege geschiedenis van het gebied. Vandaag, zijn lange zandstrand biedt bezoekers de mogelijkheid om te ontspannen, te zwemmen of te windsurfen. De rustige omgeving van Sitia is de thuisbasis van kloosters (met name Toplou), archeologische sites, palm-beboste stranden, schitterende baaien en fascinerende tochten over de bergen.

Kreta is het grootste en meest bevolkte van de Griekse eilanden, de vijfde grootste eiland in de Middellandse Zee, en een van de 13 administratieve regio's van Griekenland. De grootste stad van Kreta Heraklion. Het eiland vormt een belangrijk deel van de economie en het culturele erfgoed van Griekenland, terwijl zijn eigen lokale culturele kenmerken behouden, zoals zijn eigen poëzie en muziek.

De haven van Sitia verbindt Sitia en Oost-Kreta met een aantal andere Griekse eilanden, en met Piraeus op het Griekse vasteland. De stad heeft ook een jachthaven die kleinere vissersboten en jachten herbergt.


Heraklion naar Sitia Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 07:30 10:45 3 uur 15 minuten zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.