Naxos
Athene (Rafina)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Athene (Rafina)

Veerboot van Naxos naar Athene (Rafina)

Meestal vinden veerdiensten tussen Naxos en Athene (Rafina) eens per dag plaats. 4 exploitanten bieden deze route Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets en vaart het hele jaar door. Naxos Athene (Rafina) veerboten kosten tussen €37 en €151, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Naxos Athene (Rafina) veerboten.

Naxos Athene (Rafina) Veerboot Tijden

De vroegste Naxos Athene (Rafina) afvaarten vertrekken meestal vanuit Naxos rond 09:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:30.

Hoe lang is de veerboot van Naxos naar Athene (Rafina)?

Naxos Athene (Rafina) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 37m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Naxos Athene (Rafina) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Naxos naar Athene (Rafina). Deze afvaarten worden verzorgd door Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak langer wordt.

Naxos Athene (Rafina) Veerboot Prijzen

Naxos Athene (Rafina) veerboot prijzen variëren meestal tussen €37* en €151*. De gemiddelde prijs is €101*. De goedkoopste Naxos Athene (Rafina) veerboot prijzen beginnen vanaf €37*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €98*. De gemiddelde prijs voor een auto is €179*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Naxos naar Athene (Rafina)?

De afstand tussen Naxos en Athene (Rafina) is ongeveer 177,5 km of 95,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Naxos Athene (Rafina) veerboot?

Ja, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Naxos en Athene (Rafina). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Naxos en Athene (Rafina).

Kan ik te voet reizen van Naxos naar Athene (Rafina)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets tussen Naxos en Athene (Rafina).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Naxos naar Athene (Rafina)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Naxos naar Athene (Rafina) met Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Naxos - Athene (Rafina)

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Naxos - Athens (Rafina) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 128 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 5h 37m
Snelste Zeiltijd 4h 25m
Eerste veerboot 09:10
Laatste veerboot 15:30
Afstand 95 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Rafina?

De reistijd per veerboot van Naxos naar Rafina is ongeveer 4h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Rafina?

De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Rafina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Rafina is 118 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Rafina?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Rafina. Dit zijn
 • SeaJets
 • Blue Star Ferries
 • Cyclades Fast Ferries
 • Golden Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Rafina?

Boek overtochten van Naxos naar Rafina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Naxos en Rafina?

De afstand van Naxos naar Rafina is ongeveer 95 zeemijlen.

Naxos Athene (Rafina) Veerboot klantenrecensies

 • "Prima"

  Verschillende plekken om te zitten,binnen, buiten, zon en schaduw. Er is zelfs gratis douche aanwezig. Handig als je daarvoor nog gezwommen hebt.

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantie Syros"

  Leuke vakantie gehad

  'Blue Star Paros' travelled on Blue Star Paros

  Lees meer Lees minder

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Athene (Rafina) Gids

De Griekse stad Rafina is gelegen aan de oostkust van de regio Attika, aan de kust van de Egeïsche Zee. Rafina ligt dicht bij de stad van Artemida en Nea Makri en de stad van Athene, de Griekse hoofdstad, ligt op ongeveer 25 km naar het westen. De stad is een populaire bestemming voor vele Atheners, die vaak rijden naar Rafina om te dineren in de visrestaurants die haven van de stad lijn. Vangst van de dag kan gezien op bedden van ijs buiten elk restaurant. De rijke geschiedenis van Rafina, of Arafinidon Alon zoals het in de oudheid bekend was, heeft zijn wortels in de prehistorie en meer specifiek in de pre-Helleense tijden. Net ten zuiden van Rafina, op Askitario, archeologen hebben een unieke vaas met een hond op het wordt geschilderd, die terug is gedateerd op 2800 voor Christus opgegraven In de buurt van de haven een bronsgieterij is ontdekt en is een van de oudste in Europa dateert uit 1800 voor Christus

Na de haven van Piraeus, de haven Rafina's is de tweede grootste haven van Attica. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en de Cycladen eilanden.


Naxos naar Rafina Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:10 13:35 4 uur 25 minuten Ma
Cyclades Fast Ferries 14:30 20:20 5 uur 50 minuten di, wo, do, vr, za
Cyclades Fast Ferries 15:30 21:20 5 uur 50 minuten Ma, zo

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.