Naxos
Rafina
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Naxos - Rafina is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Naxos - Rafina

Nieuwste aanbiedingen voor Naxos - Rafina

Naxos naar Rafina Veerboot

De Naxos Rafina veerdienst verbindt Cycladen met Athene en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. SeaJets varen tot maximaal 7 keer per week, Blue Star Ferries 7 keer per week, Cyclades Fast Ferries 7 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 28 overtochten per week op de Naxos Rafina route tussen Cycladen en Athene en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Alternatieven voor Naxos - Rafina

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Naxos naar Rafina?

  De reistijd per veerboot van Naxos naar Rafina is ongeveer 4h 13m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Naxos naar Rafina?

  De prijs van de ferry overtocht van Naxos naar Rafina kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Naxos naar Rafina is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Naxos naar Rafina?

  Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Naxos naar Rafina. Dit zijn
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Naxos naar Rafina?

  Boek overtochten van Naxos naar Rafina via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Naxos naar Rafina?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Naxos naar Rafina reizen met
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Naxos naar Rafina?

  Ja, je kunt met een voertuig van Naxos naar Rafina reizen met
  • SeaJets
  • Blue Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Naxos naar Rafina?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
 • Wat is de afstand tussen Naxos en Rafina?

  De afstand van Naxos naar Rafina is ongeveer 0 zeemijlen.

Naxos Gids

Naxos is een Grieks eiland en behoort tot de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. De grootste stad van het eiland en de hoofdstad is Naxos, of Chora. Chora is een amfitheater gebouwd aan de westkant van het eiland en is een van de grootste havens aan de Egeïsche Zee. De stad heeft vele winkels, bars, cafés en restaurants, die de meerderheid van de lokale bevolking en bezoekers aan te trekken. Het embleem van Chora is het kleine eiland, dat zich uitstrekt van de kust, Palatia, met Portara, de overblijfselen van de oude tempel gewijd aan de god Apollo. Portara is een monument die op een deur zonder een muur lijkt. Een bezoek aan Portara is raadzaam, u kunt zwemmen, terwijl de zon ondergaat.

Naxos staat bekend om zijn traditie in de gastronomie met de beroemde productie van Naxian aardappelen, wijn, productie van sterke Kitron drank en de populaire Naxian kaas, graviera. Het eiland heeft veel traditionele restaurants en taverna's, met lokale gerechten.

De haven bevindt zich ook in Chora. Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Piraeus (Athene) en aan de andere eilanden van de Cycladen.


Rafina Gids

De Griekse stad Rafina is gelegen aan de oostkust van de regio Attika, aan de kust van de Egeïsche Zee. Rafina ligt dicht bij de stad van Artemida en Nea Makri en de stad van Athene, de Griekse hoofdstad, ligt op ongeveer 25 km naar het westen. De stad is een populaire bestemming voor vele Atheners, die vaak rijden naar Rafina om te dineren in de visrestaurants die haven van de stad lijn. Vangst van de dag kan gezien op bedden van ijs buiten elk restaurant. De rijke geschiedenis van Rafina, of Arafinidon Alon zoals het in de oudheid bekend was, heeft zijn wortels in de prehistorie en meer specifiek in de pre-Helleense tijden. Net ten zuiden van Rafina, op Askitario, archeologen hebben een unieke vaas met een hond op het wordt geschilderd, die terug is gedateerd op 2800 voor Christus opgegraven In de buurt van de haven een bronsgieterij is ontdekt en is een van de oudste in Europa dateert uit 1800 voor Christus

Na de haven van Piraeus, de haven Rafina's is de tweede grootste haven van Attica. Veerdiensten vanuit de haven vertrekken naar het zuidelijke deel van Euboea en de Cycladen eilanden.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.