Syros
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Syros - Athene (Lavrio)

Veerboot van Syros naar Lavrio

2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Veerboten naar Syros Lavrio kosten tussen de €15 en €62, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Syros Lavrio veerboten.

Syros Lavrio Veerdienst Tijden

De eerste Syros Lavrio ferry vertrekt meestal vanuit Syros rond 07:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:15.

Hoe lang is de veerboot van Syros naar Lavrio?

Syros Lavrio Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 9m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Syros Lavrio Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Syros naar Lavrio verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Syros Lavrio Veerboot Prijzen

Syros Lavrio veerboot prijzen variëren tussen €15* en €62*. De gemiddelde prijs is €35*. De goedkoopste Syros Lavrio veerboot prijzen beginnen vanaf €16*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €29*. De gemiddelde prijs voor een auto is €117*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Syros naar Lavrio?

De afstand tussen Syros en Lavrio is ongeveer 63,1 mijl (101,6 km) of 54,9 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Syros Lavrio veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Syros en Lavrio. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Syros en Lavrio.

Kan ik te voet reizen van Syros naar Lavrio?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Syros en Lavrio.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Syros naar Lavrio?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Syros naar Lavrio met Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Syros - Athene (Lavrio)

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Syros - Lavrio Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 44 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 5h 9m
Snelste Zeiltijd 5h 5m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 10:15
Afstand 54 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Syros naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Syros naar Lavrio is ongeveer 3h 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Syros naar Lavrio?

De prijs van de ferry overtocht van Syros naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Syros naar Lavrio is 41 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Syros naar Lavrio?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Syros naar Lavrio. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Syros naar Lavrio?

Boek overtochten van Syros naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Syros en Lavrio?

De afstand van Syros naar Lavrio is ongeveer 54 zeemijlen.

Syros Athene (Lavrio) Veerboot klantenrecensies

  • "Wachtwoord en referentie nr"

    Heel slecht uit te vinden hoe je die moet invullen Tickets waren niet duur ,dus rechtstrks geboekt bij bleu Star geborkt. Ook het schrijven van een review op deze link is erg lastig. Omdat je maar twee regels ziet. Ik boek voortaan rechtstreeks. Bleu Star verder perfect.. Deze recensie gaat niet over bleu Star. Maar over de directferries site

    'Artemis' travelled on Artemis

    Lees meer Lees minder

Syros Gids

Het Griekse eiland Syros is een van de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ongeveer 145 km ten zuidoosten van Athene, de Griekse hoofdstad. De geschiedenis van het eiland gaat terug tot rond de 3e millennium voor Christus, aan het bewind van Halandriani en Kastri. Artefacten opgegraven op het eiland laten zien dat er een metaalwerk laboratorium op het eiland, die wordt gedacht had een commerciële relatie met Klein-Azië moet zijn geweest. Tijdens de 6e eeuw voor Christus werd het eiland bezet door de bewoners van Samos, toen veel van de inwoners van het eiland verplaatst naar het eiland. De belangrijke arts en filosoof, Pherecydis werd geboren op het eiland tijdens deze periode en ging later naar Samos en werd leraar van Pythagoras.

In aanvulling op de schoonheid van het eiland, Syros heeft een bloeiende culturele scene en een liefde voor de kunsten. Toeristen moeten de tijd nemen om de musea en galeries van het eiland te bezoeken in aanvulling op een wandeling door mooie straten van het dorp of luieren op het strand.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Rafina en Piraeus, verzorgd met zowel conventionele als high speed ferry’s. Syros is ook verbonden met alle van de Cycladen, de Dodekanesos, Kreta, Thessaloniki en Skiathos.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Syros naar Lavrio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 07:00 12:15 5 uur 15 minuten di
Hellenic Seaways 10:15 15:20 5 uur 5 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.