Kastelorizo
Kos
Veerboten naar Dodekanesos
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kastelorizo - Kos

Veerboot van Kastelorizo naar Kos

Deze veerboot route wordt uitgevoerd door Blue Star Ferries. Kastelorizo Kos veerboten kosten tussen €23 en €74, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kastelorizo Kos veerboten.

Kastelorizo Kos Veerdienst Tijden

De eerste Kastelorizo Kos veerboot vertrekt meestal vanuit Kastelorizo rond 11:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:40.

Hoe lang is de veerboot van Kastelorizo naar Kos?

Kastelorizo Kos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 9u 58m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 9u 30m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kastelorizo Kos Vaartijden

Er is 1 wekelijkse afvaart van Kastelorizo naar Kos verzorgd door Blue Star Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Kastelorizo Kos Veerboot Prijzen

Kastelorizo Kos veerboot prijzen variëren tussen €23* en €74*. De gemiddelde prijs is €40*. De goedkoopste Kastelorizo Kos veerboot prijzen beginnen vanaf €24*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €40*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kastelorizo naar Kos?

De afstand tussen Kastelorizo en Kos is ongeveer 265,8 km of 143,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kastelorizo Kos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Kastelorizo en Kos.

Kan ik te voet reizen van Kastelorizo naar Kos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Blue Star Veerboten tussen Kastelorizo en Kos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kastelorizo naar Kos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kastelorizo naar Kos met Blue Star Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kastelorizo - Kos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Blue Star Ferries
Gemiddelde prijs 50 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 9h 58m
Snelste Zeiltijd 9h 30m
Eerste veerboot 11:00
Laatste veerboot 13:40
Afstand 143 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kastelorizo naar Kos?

De reistijd per veerboot van Kastelorizo naar Kos is ongeveer 9h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kastelorizo naar Kos?

De prijs van de ferry overtocht van Kastelorizo naar Kos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kastelorizo naar Kos is 47 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kastelorizo naar Kos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Kastelorizo naar Kos en dat is
 • Blue Star Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kastelorizo naar Kos?

Boek overtochten van Kastelorizo naar Kos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kastelorizo naar Kos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Kastelorizo naar Kos reizen met
 • Blue Star Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kastelorizo naar Kos?

Ja, je kunt met een voertuig van Kastelorizo naar Kos reizen met
 • Blue Star Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kastelorizo naar Kos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries

Wat is de afstand tussen Kastelorizo en Kos?

De afstand van Kastelorizo naar Kos is ongeveer 143 zeemijlen.

Kastelorizo Kos Veerboot klantenrecensies

 • "Diagoras"

  Een mooi schip met goede voorzieningen. Door het aanleggen op verschillende eilanden gaf het het gevoel van een korte cruise. Wij hadden hut 5002 met een raam aan bakboord en een raam aan de voorkant. Met zelfs een tweepersoonsbed. Met een sjiek en een zelfbedieningsrestaurant en meerdere bars was de catering goed geregeld. Groot minpunt is dat er overal binnen op de banken mensen liggen te slapen. Dat is niet uitnodigend voor anderen om gezellig ergens te gaan zitten.

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder
 • "reisindruk"

  prima vervoer-altijd op tijd-prima verblijf op de boot

  'Diagoras' travelled on Diagoras

  Lees meer Lees minder

Kastelorizo Gids

Kastelorizo is een Grieks eiland gelegen in het zuidoostelijke deel van de Middellandse Zee. Het eiland ligt ongeveer 2 km vanaf het zuidkust van Turkije, 570 km ten zuidoosten van Athene, tussen Rhodos en Antalya en 280 km vanaf Cyprus, die aan de zuid-oost ligt. Kastelorizo is een klein eiland van ongeveer 9 vierkante kilometer en heeft een driehoekig vorm. Het eiland heeft drie capes: Agios Stefanos in het noorden, Nifti in het oosten en Pounenti in het zuidwesten. De belangrijkste haven en de enige stad is gelegen in een brede baai tussen de kapen van Agios Stefanos en Nifti.

Het binnenland van het eiland wordt gekenmerkt door hoge bergen die de kliffen beneden naar de zee leiden. Het landbouw van het eiland is beperkt tot de teelt van olijven, druiven en bonen. De stad wordt gekenmerkt door zijn slanke huizen met houten balkons en ramen van de Anatolische stijl. Aan de oostzijde van de ingang van de haven staat het enkel verhaal overblijfselen van de voormalige Italiaanse governate, opgericht in 1926. Dichtbij ligt het voormalig Ottomaanse moskee van het eiland, die uit de tweede helft van de 18e eeuw dateert. Het gebouw is inmiddels gerestaureerd en is nu een museum.

Ferries vanuit de haven verbinden Kastelorizo met Rhodos, Kos, Nisyros, Piraeus, Kalymnos, Symi en Astypalea.


Kos Gids

Het Griekse eiland Kos is gelegen in de zuidoostelijke gebied van de Egeïsche Zee, ten zuiden van het eiland Kalymnos en ten noorden van het eiland Nisyros. Kos ligt in de oude Keramiko Golf (Kerme Korfezi) of Kos Golf, op slechts 3 mijl van de Turkse kust en is het derde grootste eiland van de Dodekanesos eilanden groep. Kos is een van de beste Griekse eilanden voor een typische strand vakantie en het was een van de eerste eilanden om te gaan voor de massamarkt toerisme in een grote weg met veel hotels gebouwd op stranden langs de lange, zanderige kusten in het oosten en zuiden. De relatief vlakke landschap heeft geholpen om het fietsen een zeer populaire vakantie-activiteit en er zijn geen einde van de fietsverhuur winkels en zelfs een aantal speciale fietsen wegen tussen de grote hotels. Evenals het nachtleven van de stad Kos en een overvloed aan badplaatsen, biedt het eiland ook een aantal van de beste archeologische sites te vinden in de Middellandse Zee.

Er zijn dagelijkse veerdiensten tussen Kos en Piraeus, samen met diensten tussen Kos en de rest van de Dodekanesos, de eilanden van de noord-oostelijke Egeïsche Zee en Turkije. De reis met de conventionele ferry duurt ongeveer 13 uur, afhankelijk van de tussenliggende tussenstops, en de reis met een hoge snelheid boot duurt tussen de 5 en 8 uur.


Kastelorizo naar Kos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Blue Star Ferries 11:45 21:15 9 uur 30 minuten za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.