Serifos
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Syros

Veerboot van Serifos naar Syros

Er zijn gemiddeld 2 wekelijkse afvaarten tussen Serifos en Syros. 2 maatschappijen bevaren deze route Hellenic Seaways & SeaJets en vaart het hele jaar door. Serifos Syros veerboten kosten tussen €7 en €25, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Syros veerboten.

Serifos Syros Veerdienst Tijden

De eerste Serifos Syros veerboot vertrekt meestal vanuit Serifos rond 16:25. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:45.

Hoe lang is de veerdienst van Serifos naar Syros?

Serifos Syros Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 3u 14m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Syros Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Serifos naar Syros. Deze afvaarten worden verzorgd door Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Serifos Syros Veerboot Prijzen

Serifos Syros veerboot prijzen variëren tussen €7* en €25*. De gemiddelde prijs is meestal €14*. De goedkoopste Serifos Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €12*. De gemiddelde prijs voor een auto is €40*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Syros?

De afstand tussen Serifos en Syros is ongeveer 34,7 mijl (55,8 km) of 30,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Syros veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Serifos en Syros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Serifos en Syros.

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Serifos en Syros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Serifos naar Syros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 18 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 3h 14m
Snelste Zeiltijd 2h 20m
Eerste veerboot 16:25
Laatste veerboot 17:45
Afstand 30 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Syros?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Syros is ongeveer 2h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Syros is 17 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Syros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Syros. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Syros?

Boek overtochten van Serifos naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Serifos en Syros?

De afstand van Serifos naar Syros is ongeveer 30 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


Serifos naar Syros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 16:25 18:45 2 uur 20 minuten do
Hellenic Seaways 17:45 21:30 3 uur 45 minuten Ma, wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.