Paros
Heraklion
Veerboten naar Kreta
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Heraklion

Veerboot van Paros naar Kreta (Heraklion)

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 9 wekelijkse afvaarten tussen Paros en Kreta (Heraklion). 3 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets en dit het hele jaar door. Paros Kreta (Heraklion) veerboten kosten tussen €87 en €348, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Kreta (Heraklion) veerboten.

Paros Kreta (Heraklion) Veerdienst Tijden

De vroegste Paros Kreta (Heraklion) afvaarten vertrekken meestal vanuit Paros rond 13:40. De laatste ferry vertrekt meestal om 13:45.

Hoe lang is de veerboot van Paros naar Kreta (Heraklion)?

Paros Kreta (Heraklion) Vaartijden op deze route kunnen ongeveer 4u 10m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 5m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Kreta (Heraklion) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 9 wekelijkse veerdiensten van Paros naar Kreta (Heraklion). Deze afvaarten worden aangeboden door Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Paros Kreta (Heraklion) Veerboot Prijzen

Paros Kreta (Heraklion) veerboot prijzen variëren tussen €87* en €348*. De gemiddelde prijs is €209*. De goedkoopste Paros Kreta (Heraklion) veerboot prijzen beginnen vanaf €68*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €202*. De gemiddelde prijs voor een auto is €356*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Kreta (Heraklion)?

De afstand tussen Paros en Kreta (Heraklion) is ongeveer 109,1 mijl (175,5 km) of 94,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros-Kreta (Heraklion) veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Kreta (Heraklion). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Kreta (Heraklion).

Kan ik te voet reizen van Paros naar Kreta (Heraklion)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Minoan Lines, SeaJets tussen Paros en Kreta (Heraklion).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Kreta (Heraklion)?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die reizen van Paros naar Kreta (Heraklion) met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Kreta.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Crete (Heraklion) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Gemiddelde prijs 265 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 9
Gemiddelde vaartijd 4h 10m
Snelste Zeiltijd 4h 5m
Eerste veerboot 13:40
Laatste veerboot 13:45
Afstand 94 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Heraklion?

De reistijd per veerboot van Paros naar Heraklion is ongeveer 4h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Heraklion?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Heraklion kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Heraklion is 244 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Heraklion?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Heraklion. Dit zijn
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Heraklion?

Boek overtochten van Paros naar Heraklion via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Heraklion?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Heraklion reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Heraklion?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Heraklion reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Heraklion?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets

Wat is de afstand tussen Paros en Heraklion?

De afstand van Paros naar Heraklion is ongeveer 94 zeemijlen.

Paros Heraklion Veerboot klantenrecensies

 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad op het Griekse eiland Kreta en is een van Griekenland grote stedelijke centra. Ontwikkeling van de stad begonnen in de 9e eeuw na Christus en in latere tijden, kwam het onder Arabische, Venetiaanse en Ottomaanse heerschappij; haar veroveraars in eerste instantie gaf het de naam Khandaq of Handak die werd verbasterd tot Candia. Tijdens de Olympische Spelen van 2004, de stad Heraklion op voorwaarde dat één van de locaties voor het voetbaltoernooi. Een van de meest populaire bezienswaardigheden in Heraklion zijn de vesting muren die de "oude stad" af te bakenen. De eerste vestingwerken werden gebouwd door de Arabieren en werd later versterkt door de Venetianen in de 15e eeuw. Van de zeven bastions, alleen de Martinengo bastion overleeft aan deze dag; daar zullen de bezoekers het graf van de beroemde schrijver N. Kazantzakis vinden, met uitzicht op de stad.

In de oude (Venetiaanse) poort, naast de moderne haven, kunnen bezoekers de gewelfde tarsanades waar schepen werden gebouwd zien, terwijl de westelijke kant wordt gedomineerd door de 16e eeuw Koule vesting. Heraklion is een belangrijke haven voor veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten nemen vanuit Heraklion naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Paros naar Heraklion Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 13:40 17:55 4 uur 15 minuten Alledaags
Cyclades Fast Ferries 13:45 18:05 4 uur 20 minuten Ma, wo, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.