Agios Efstratios
Mesta
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Agios Efstratios - Mesta

Agios Efstratios naar Mesta Veerboot

De Agios Efstratios Mesta veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Egeïsche eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, SeaJets. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten.

Agios Efstratios Mesta vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Agios Efstratios naar Mesta?

De reistijd per veerboot van Agios Efstratios naar Mesta is ongeveer 5h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Agios Efstratios naar Mesta?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Agios Efstratios naar Mesta en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Efstratios naar Mesta?

Boek overtochten van Agios Efstratios naar Mesta via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios of Saint Eustratius is een klein Grieks eiland gelegen aan de noordelijke Egeïsche Zee op ongeveer 30 km ten zuidwesten van Lemnos en 80 km ten noordwesten van Lesbos. Samen met Lemnos en de nabijgelegen eilandjes vormt de regionale eenheid Lemnos, een deel van de Griekse archipel regio van de Noord-Egeïsche Eilanden. Agios Efstratios is een rustig eiland met weinig regenval tijdens de wintermaanden, en met lange, hete zomers. Er zijn vele stranden op het eiland, zoals Agios Antonios, Lemonies, Avlakia en anderen, waarvan de meeste bereikbaar zijn via caique. De omringende zee is rijk aan vis die worden gevist door de lokale vissers. Agios Efstratios is verbonden met Limnos, Agios Konstantinos, Kymi en Kavala.
Agios Efstratios wordt verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook bootverbinding vanaf Agios Efstratios naar de Noord-Egeïsche Eilanden via een derde eiland, naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De reis per boot naar Agios Efstratios duurt tussen 5 uur tot 10 uur 30 minuten, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Mesta Gids

Mesta is gelegen op het Griekse eiland Chios, in het Noord-Oosten van de Egeïsche Zee. De stad staat bekend als een van de meest waarschijnlijke geboorteplaatsen van Homerus, en ook van de oude wiskundigen Hippocrates en Enopides. Het eiland is zeer dicht bij de Turkse kust, slechts 3,5 mijl van Kaap Pounta te Erythrea Inland in Cesme. Chios is het op vier na grootste Griekse eiland met een kustlijn van ongeveer 210 km en een bevolking van ongeveer 54.000.

Het middeleeuwse dorpje Mesta is een van de mooiste op het eiland, die bewaard is gebleven als monument. Zijn uitgebreide architectuur, met het dorp wordt gebouwd als een kasteel, dateert uit de Byzantijnse periode. Het dorp huizen werden gebouwd dicht bij elkaar om een beschermende muur rond het dorp te maken. De huidige bewoners van Mesta hebben de tradities van de 14e eeuw behouden. De belangrijkste attractie is de carnaval festiviteit waar bezoekers "Agas" kunnen proeven, een satirische replica van de activiteit die vroeger plaats heeft gevonden onder de Turkse bezetting.


Agios Efstratios naar Mesta Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 01:00 06:30 5 uur 30 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.