Thira naar Milos Veerboot

De Thira Milos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Anek Lines varen tot maximaal 1 keer per week, Zante Ferries 1 keer per week, SeaJets 14 keer per week & de veerdienst van Golden Star Ferries vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 23 overtochten per week op de Thira Milos route tussen Cycladen en Cycladen en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Milos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Milos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Milos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.