Santorini (Thira)
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Santorini (Thira) - Milos

Veerboot van Santorini (Thira) naar Milos

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 11 wekelijkse afvaarten tussen Santorini (Thira) en Milos. 5 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Santorini (Thira) Milos veerboten kosten tussen €159 en €327, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Santorini (Thira) Milos veerboten.

Santorini (Thira) Milos Veerboot Tijden

De vroegste Santorini (Thira) Milos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Santorini (Thira) rond 07:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:00.

Hoe lang is de veerboot van Santorini (Thira) naar Milos?

Santorini (Thira) Milos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u8m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 40m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Santorini (Thira) Milos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 11 wekelijkse veerdiensten van Santorini (Thira) naar Milos. Deze afvaarten worden verzorgd door Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Santorini (Thira) Milos Veerboot Prijzen

Santorini (Thira) Milos veerboot prijzen variëren tussen €159* en €327*. De gemiddelde prijs is €234*. De goedkoopste Santorini (Thira) Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €28*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €233*. De gemiddelde prijs voor een auto is €381*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Santorini (Thira) naar Milos?

De afstand tussen Santorini (Thira) en Milos is ongeveer 114,5 km of 61,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Santorini (Thira) Milos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Santorini (Thira) en Milos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Santorini (Thira) en Milos.

Kan ik te voet reizen van Santorini (Thira) naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries tussen Santorini (Thira) en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Santorini (Thira) naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Santorini (Thira) naar Milos met Anek Lines, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Santorini (Thira) - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 5
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 298 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 11
Gemiddelde vaartijd 2h 8m
Snelste Zeiltijd 1h 40m
Eerste veerboot 07:30
Laatste veerboot 15:00
Afstand 61 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thira naar Milos?

De reistijd per veerboot van Thira naar Milos is ongeveer 3h 41m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thira naar Milos?

De prijs van de ferry overtocht van Thira naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thira naar Milos is 275 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thira naar Milos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Thira naar Milos. Dit zijn
 • Anek Lines
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thira naar Milos?

Boek overtochten van Thira naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thira naar Milos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Thira naar Milos reizen met
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thira naar Milos?

Ja, je kunt met een voertuig van Thira naar Milos reizen met
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Thira naar Milos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Wat is de afstand tussen Thira en Milos?

De afstand van Thira naar Milos is ongeveer 61 zeemijlen.

Santorini (Thira) Milos Veerboot klantenrecensies

 • "Eerste van de 3 overtochten"

  On-line de diverse overtochten geboekt. Direct bevestiging ontvangen, waarmee aan het kantoor aan de haven de tickets konden worden afgehaald. Stipt op tijd vertrokken en aangekomen op Tinos. Zeker voor herhaling vatbaar.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder
 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini ligt aan de zuidelijke deel van de Egeïsche Zee en ongeveer 200 km ten zuidoosten van het Griekse vasteland. Het eiland maakt deel uit van de Cycladische eilandengroep en is de enige locatie in Europa met een hete woestijn klimaat. Een populair tijdverdrijf voor bezoekers van Santorini is een kruik tot drie eilandjes van het eiland, die zijn gemaakt in de oudheid te nemen tijdens een vulkaanuitbarsting. De eilandjes worden genoemd Nea Kammeni, Palea Kammeni en Thirassia en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekers van de vulkaan te zien, is gelegen aan de westkant van het eiland. Hoofdstad van het eiland is Fira en is vol typisch Cycladische huizen met witgekalkte muren, kerken met blauwe koepels en stapte straten vol met winkels, cafés, restaurants en bars.

Het eiland Santorini heeft twee havens. De belangrijkste haven is Athinios, waar alle veerboot en commerciële boten aankomen. Er is ook de oude haven, die meestal wordt gebruikt voor cruiseschepen. Vanuit de belangrijkste haven kunnen veerboten worden genomen naar Piraeus, Rafina en naar de andere eilanden in de Cycladen. Zowel conventionele als high speed ferries verzorgen diensten op deze routes.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Thira naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 07:30 12:50 5 uur 20 minuten wo, vr
SeaJets 15:00 17:05 2 uur 5 minuten Ma, za, zo
SeaJets 15:10 17:15 2 uur 5 minuten vr

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.