Koufonissi
Serifos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Koufonissi - Serifos

Veerboot van Koufonissi naar Serifos

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Koufonissi en Serifos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door SeaJets. Koufonissi Serifos veerboten kosten tussen €183 en €332, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Koufonissi Serifos veerboten.

Koufonissi Serifos Veerboot Tijden

De eerste Koufonissi Serifos veerboot vertrekt meestal vanuit Koufonissi rond 12:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:35.

Hoe lang is de veerboot van Koufonissi naar Serifos?

Koufonissi Serifos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5u 55m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 5u 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Koufonissi Serifos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 5 wekelijkse veerdiensten van Koufonissi naar Serifos. Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets. Houd er rekening mee dat dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Koufonissi Serifos Veerboot Prijzen

Koufonissi Serifos veerboot prijzen variëren tussen €183* en €332*. De gemiddelde prijs is €212*. De goedkoopste Koufonissi Serifos veerboot prijzen beginnen vanaf €184*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €212*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Koufonissi naar Serifos?

De afstand tussen Koufonissi en Serifos is ongeveer 76,0 mijl (122,3 km) of 66,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Koufonissi Serifos veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Koufonissi en Serifos.

Kan ik te voet reizen van Koufonissi naar Serifos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Koufonissi en Serifos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Koufonissi naar Serifos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Koufonissi naar Serifos met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Koufonissi - Serifos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 270 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 5h 55m
Eerste veerboot 12:35
Afstand 66 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Koufonissi naar Serifos?

De reistijd per veerboot van Koufonissi naar Serifos is ongeveer 5h 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Koufonissi naar Serifos?

De prijs van de ferry overtocht van Koufonissi naar Serifos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Koufonissi naar Serifos is 249 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Koufonissi naar Serifos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Koufonissi naar Serifos en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Koufonissi naar Serifos?

Boek overtochten van Koufonissi naar Serifos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Koufonissi naar Serifos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Koufonissi naar Serifos reizen met
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Koufonissi naar Serifos?

Ja, je kunt met een voertuig van Koufonissi naar Serifos reizen met
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Koufonissi naar Serifos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Koufonissi en Serifos?

De afstand van Koufonissi naar Serifos is ongeveer 66 zeemijlen.

Koufonissi Gids

Koufonisia is een Grieks eiland en een van de Cycladen eilandengroep, en maakt deel uit van de gemeente Naxos en Kleine Cycladen. Koufonisia bestaat uit drie grote eilanden, Kato (Lower) en Pano (Upper) Koufonisi en Keros. Geografisch gezien is het eiland gelegen aan de zuid-oost kant van Naxos en aan de westzijde van Amorgos. Onbewoonde Keros is een beschermde archeologische site van waaruit een groot aantal oude Cycladische kunstwerken zijn opgegraven in de 20e eeuw. Kato Koufonisi ligt naast Pano Koufonisi, Shoinousa en Keros en is bijna onbewoond. De meest karakteristieke aanblik van het eiland is de kleine kerk van Panagia, gebouwd op de steiger, op de top van de oude ruïnes. Alleen de visserij en toeristische maken gebruik van haar kleine, pittoreske haven. Pano Koufonisi is de kleinste en dichtstbevolkte eiland van de Cycladen eilandengroep. De witte molen aan de oostzijde van de haven verwelkomen bezoekers bij hun aankomst op het eiland. De afwikkeling van Chora aan de zuidwestkust van Koufonisi is een karakteristiek voorbeeld van de architectuur van de Cycladen.


Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het is een typisch Cycladische eiland aan de Egeïsche Zee, met witte dorpjes, rustige haventjes, gouden stranden, kale heuvels en prachtige landschappen. Het eiland is niet veranderd door de relatief lage niveaus van het toerisme, vooral in vergelijking met sommige andere Griekse eilanden. Naast genieten van de zon, zee en zand op een van de 72 fantastische stranden van het eiland, kunnen bezoekers gaan fietsen of wandelen langs de zeven paden op het eiland, duiken in de oude mijnen of in de Tweede Wereldoorlog wrak, of sightseeing in de vestingstad als klooster van Taxiarches, gebouwd in de 16e eeuw. Chora is de meest pittoreske plek op het eiland en werd gebouwd op de hellingen van een berg en heeft een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De meest bezochte plaatsen op het eiland zijn de steden van Livadi en Livadakia.

Het eiland is bereikbaar per conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos.


Koufonissi naar Serifos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 12:35 18:30 5 uur 55 minuten Ma, za, zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.