Sifnos
Katapola
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Katapola

Veerboot van Sifnos naar Katapola (Amorgos)

Er zijn meestal 1 dagelijkse en 8 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Katapola (Amorgos). Deze veerdienst wordt verzorgd door SeaJets. Sifnos Katapola (Amorgos) veerboten kosten tussen €83 en €167, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Katapola (Amorgos) veerboten.

Sifnos Katapola (Amorgos) Veerdienst Tijden

De vroegste Sifnos Katapola (Amorgos) afvaarten vertrekken meestal vanuit Sifnos rond 08:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:20.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Katapola (Amorgos)?

Sifnos Katapola (Amorgos) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 4u 21m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 15m. Vaartijden kunnen variëren, duur van de overtochten verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Katapola (Amorgos) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 8 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Katapola (Amorgos). Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Sifnos Katapola (Amorgos) Veerboot Prijzen

Sifnos Katapola (Amorgos) veerboot prijzen variëren tussen €83* en €167*. De gemiddelde prijs is €155*. De goedkoopste Sifnos Katapola (Amorgos) veerboot prijzen beginnen vanaf €83*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €155*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Katapola (Amorgos)?

De afstand tussen Sifnos en Katapola (Amorgos) is ongeveer 133,5 km of 72,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Katapola (Amorgos) veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Sifnos en Katapola (Amorgos).

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Katapola (Amorgos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Sifnos en Katapola (Amorgos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Katapola (Amorgos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Sifnos naar Katapola (Amorgos) met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Katapola (Amorgos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 196 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 8
Gemiddelde vaartijd 4h 21m
Snelste Zeiltijd 4h 15m
Eerste veerboot 08:50
Laatste veerboot 10:20
Afstand 72 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Katapola?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Katapola is ongeveer 4h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Katapola?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Sifnos naar Katapola en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Katapola?

Boek overtochten van Sifnos naar Katapola via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Sifnos naar Katapola?

Ja, je kunt als voetpassagier van Sifnos naar Katapola reizen met
  • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Sifnos naar Katapola?

Ja, je kunt met een voertuig van Sifnos naar Katapola reizen met
  • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Sifnos naar Katapola?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Katapola Gids

Het Griekse eiland Amorgos is gelegen in het oostelijke deel van de Cycladen eilandengroep en is de dichtstbijzijnde eiland naar de Dodekanesos. Vanwege de positie Amorgos 'tegenover de oude stranden van de Ionische steden zoals Militos, Alikarnassos en Efeze, werd het een van de eerste plaatsen waar de Ioniërs doorgegeven naar de Cycladen en op het Griekse vasteland. De spectaculaire klooster van Panagia Hozoviotissa is gelegen op de klif kant, ten noordoosten van Chora. Het werd gebouwd in het begin van de tweede millennium, om een religieus icoon te beschermen, dat dateert uit 812, tegen indringers. Het pictogram blijft aan het publiek getoond in het klooster.

Katapola is de belangrijkste haven van het eiland en is de thuisbasis van de beroemde kerk van Katapoliani die is gebouwd op de top van een oude tempel gewijd aan Apollo. Van de haven van de stad zijn er de regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een vaartijd van tussen de 7 - 9 uur op een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en 4-5 uur als een fast ferry wordt genomen. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en het eiland Astypalaia.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.