Limnos
Agios Efstratios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Limnos naar Agios Efstratios Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Limnos (Myrina) naar Agios Efstratios. 2 operators varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Limnos (Myrina) Agios Efstratios veerboten.

Limnos (Myrina) Agios Efstratios Veerboot Tijden

Limnos (Myrina) Agios Efstratios veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Limnos (Myrina) rond 14:15. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 1u 17m.

Limnos (Myrina) Agios Efstratios Veerboot Prijzen

Limnos (Myrina) Agios Efstratios veerboot prijzen variëren tussen €7* en €57*. De gemiddelde prijs is meestal €30*. De goedkoopste Limnos (Myrina) Agios Efstratios veerboot prijzen beginnen vanaf €7*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €26*. De gemiddelde prijs voor een auto is €48*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen en zijn voor het laatst bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Limnos (Myrina) naar Agios Efstratios?

De afstand tussen Limnos (Myrina) en Agios Efstratios is ongeveer 21,6 mijl (34,7 km) of 18,7 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Limnos (Myrina) Agios Efstratios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Limnos (Myrina) en Agios Efstratios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Limnos (Myrina) en Agios Efstratios.

Kan ik ook te voet reizen van Limnos (Myrina) naar Agios Efstratios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Limnos (Myrina) en Agios Efstratios.

Limnos (Myrina) Agios Efstratios Vaarschema's

 • SeaJets - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Limnos (Myrina) - Agios Efstratios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 34 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 1h 18m
Snelste Zeiltijd 1h 15m
Eerste veerboot 14:15
Laatste veerboot 23:30
Afstand 18 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Limnos naar Agios Efstratios?

  De reistijd per veerboot van Limnos naar Agios Efstratios is ongeveer 1h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Limnos naar Agios Efstratios?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Limnos naar Agios Efstratios. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Limnos naar Agios Efstratios?

  Boek overtochten van Limnos naar Agios Efstratios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Limnos naar Agios Efstratios?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Limnos naar Agios Efstratios reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Limnos naar Agios Efstratios?

  Ja, je kunt met een voertuig van Limnos naar Agios Efstratios reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Limnos naar Agios Efstratios?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways

Limnos Gids

Limnos, ook wel bekend als Lemnos, is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en is het 8ste grootste van de Griekse eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Myrina, aan de westkust, en Moudros aan de oostelijke oever van een grote baai in het midden van het eiland. De hoofdstad van het eiland is de havenstad Myrina, een stadje dat bekend staat om zijn prachtige, traditionele geplaveide steegjes, zijn oude stenen herenhuizen, de promenade aan de zee, en zijn Byzantijnse kasteel. Het indrukwekkende kasteel dat over de stad uitkijkt ligt op een rotsachtig en steil schiereiland. Een bos gelegen nabij de stad Moudros, heeft versteende boomstammen, bladeren, fruit en palmbomen wortels die ongeveer 20-22000000 jaar oud zijn. Ook het nederzettingssysteem van Poliochni, de oudste neolithische stad van Europa ligt op het eiland. Het is een rechthoekig gebouw met een dubbele rij stapte zetels dat op een parlementaire architectonische structuur lijkt. Het wordt hierom verondersteld als het oudste parlement ter wereld!

De boot vanuit Myrina biedt verbindingen met de eilanden van Agios Efstratios, Lesbos en Samothraki (alleen in de zomer) en met het vasteland naar de havens van Piraeus en Lavrio (Athene gebied) Thessaloniki en Kavála.


Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland aan de rand van de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 80 km naar het noordwesten van het eiland Lesbos en 30 km naar het zuiden van het eiland Lemnos. Het enige gehucht op het eiland ligt in de vallei gevormd door twee gedroogde rivierbeddingen. Tot de aardbeving van 1968 dit is waar de lokale bevolking hadden hun groente en fruit tuinen. De oude gehucht zat op de top van de heuvel, boven de haven, met stenen, twee of drie verdiepingen traditionele huizen. Echter na de aardbeving de bewoners werden gedwongen door de militaire regering om te verhuizen naar een uniforme huizen, het verlaten van hun oude "Chora". Gelukkig, een deel van de stenen huizen werden gered van de volledige vernietiging; deze werden hersteld door de lokale bevolking van Agios Efstratios. Een van hen, de Marasleios School van 1909, op dit moment herbergt het Museum van de Democratie. Terwijl op het eiland bezoekers moeten de ruïnes van de oude stad te zien op de heuvel van Agios Minas, de kerken van Christos, Agios Nikolaos en Agios Vasileios, gebouwd in 1727.

Agios Efstratios is verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook verbinding van Agios Efstratios veerboot naar de eilanden van Noord-Egeïsche Eilanden veerboot via een derde eiland en naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De veerboot naar Agios Efstratios zal neemt ongeveer 5-10,5 uur afhankelijk van het aantal tussenstops onder weg.


Limnos naar Agios Efstratios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 04/12/2023 en 10-12-2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 21:45 23:05 1 uur 20 minuten Ma, wo, vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.