Thessaloniki
Skiathos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Thessaloniki - Skiathos

Thessaloniki naar Skiathos Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Thessaloniki en Skiathos. Deze veerboot route wordt uitgevoerd door SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Thessaloniki Skiathos veerboten.

Thessaloniki Skiathos Veerboot Tijden

Thessaloniki Skiathos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Thessaloniki rond 07:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 3 uur 5 minuten.

Thessaloniki Skiathos Veerboot Prijzen

Thessaloniki Skiathos veerboot prijzen variëren tussen €114* en €442*. De gemiddelde prijs is meestal €241*. De goedkoopste Thessaloniki Skiathos veerboot prijzen beginnen vanaf €57*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €199*. De gemiddelde prijs voor een auto is €421*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Thessaloniki naar Skiathos?

De afstand tussen Thessaloniki en Skiathos is ongeveer 101,1 mijl (162,7 km) of 87,9 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Thessaloniki Skiathos veerboot?

Ja, SeaJets laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Thessaloniki en Skiathos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Thessaloniki en Skiathos.

Kan ik te voet reizen van Thessaloniki naar Skiathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets tussen Thessaloniki en Skiathos.

Thessaloniki Skiathos Vaarschema's

  • SeaJets - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Thessaloniki - Skiathos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel SeaJets
Gemiddelde prijs 237 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 3h 5m
Eerste veerboot 07:00
Afstand 87 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thessaloniki naar Skiathos?

De reistijd per veerboot van Thessaloniki naar Skiathos is ongeveer 3h 05m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Thessaloniki naar Skiathos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Thessaloniki naar Skiathos en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thessaloniki naar Skiathos?

Boek overtochten van Thessaloniki naar Skiathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Thessaloniki Gids

De tweede grootste stad in Griekenland is Thessaloniki dat is ook de hoofdstad van de Macedonische regio van het land. De stad ligt aan de noordelijke rand van de Golf van Thessaloniki en wordt begrensd door de berg Chortiatis naar het zuidoosten en de Golf in het oosten. De stad werd gesticht door Cassander van Mecedon in 315 voor Christus en ging over tot een belangrijke stad tijdens de Romeinse tijd geworden toen het werd de tweede grootste en rijkste stad van het Byzantijnse Rijk. De stad werd uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in de erkenning van de vele Byzantijnse monumenten in de stad die de Paleochristelijke en Byzantijnse monumenten van Thessaloniki bevat. Ook in de stad zijn een aantal Romeinse, Ottomaanse en Sefardische Joodse monumenten. Thessaloniki wordt beschouwd als de culturele hoofdstad van Griekenland en heeft vele theaters en podia. Belangrijkste theaters van de stad, gerund door het Nationaal Theater van Noord-Griekenland, die werd opgericht in 1961, onder meer het theater van de Society of Macedonische Studies, waar het National Theatre is gebaseerd, de Koninklijke Schouwburg (Vasiliko Theatro), Moni Lazariston, en de Aarde Theater en Bos Theater, zowel amphitheatrical openluchttheaters uitzicht op de stad.

Veerdiensten vanuit de haven van de stad vertrekken naar Varthi via Lemnos, Lesbos en Chios en vervolgens naar Kavala. Passagiersfaciliteiten in de haven zijn onder andere wachtkamers, cafés, informatiebalies en openbare telefoons.


Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos is een kleine eiland gelegen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is ongeveer 12 km lang en 6 km breed, met een totale oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. Skiathos is de kleinste van de bewoonde eilanden van de Sporaden, waar het grootste deel van de bevolking langs de zuidkust woont, en waar de heuvels meer zachte hellingen hebben. De noordkant van het eiland is heuvelachtiger en robuust. Dennenbossen bestrijkt een groot deel van het interieur delen van het eiland, waardoor het veel groener dan de meeste andere Griekse mediterrane eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Skiathos stad en Koukounaries.

Skiathos is bewoond sinds de oudheid. Skiathos stad werd gesticht in de 6e of 7e eeuw voor Christus door de Ioniërs. In de loop der eeuwen is het eiland veroverd en gehouden door een opeenvolging van koloniserende beschavingen, met inbegrip van de Atheners, Spartanen, Macedoniërs, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Ottomanen.

Skiathos is per boot verbonden met Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.