Athene (Piraeus)
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Athene (Piraeus) naar Milos Veerboot

Er zijn gewoonlijk 3 dagelijkse afvaarten en tot 22 wekelijkse tussen Athene (Piraeus) en Milos. 7 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Anek Lines, Minoan Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Milos veerboten.

Athene (Piraeus) Milos Veerboot Tijden

De vroegste Athene (Piraeus) Milos afvaarten vertrekken meestal rond 06:45 vanuit Athene (Piraeus). De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 15m en de snelste vaartijd is ongeveer 2u 35m.

Athene (Piraeus) Milos Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Milos veerboot prijzen variëren tussen €78* en €304*. De gemiddelde prijs is €222*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €39*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €210*. De gemiddelde prijs voor een auto is €363*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Milos?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Milos is ongeveer 95,1 mijl (153,1km) of 82,7 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Milos veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Anek Lines, Minoan Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Athene (Piraeus) en Milos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Milos.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Anek Lines, Minoan Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries tussen Athene (Piraeus) en Milos.

Athene (Piraeus) Milos Veerdienstregelingen

 • SeaJets - 15 wekelijkse afvaarten, 2 dagelijkse afvaarten
 • Minoan Lines - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart
 • Zante Ferries - 4 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart
 • Aegean Sea Lines - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 7
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, Anek Lines, Minoan Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 236 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 3
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 20
Gemiddelde vaartijd 4h 16m
Snelste Zeiltijd 2h 35m
Eerste veerboot 06:45
Laatste veerboot 22:30
Afstand 82 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Milos?

  De reistijd per veerboot van Piraeus naar Milos is ongeveer 5h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Milos?

  De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Milos is 246 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Milos?

  Er zijn 6 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Milos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Minoan Lines
  • Aegean Sea Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Milos?

  Boek overtochten van Piraeus naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Wat is de afstand tussen Piraeus en Milos?

  De afstand van Piraeus naar Milos is ongeveer 82 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Milos Veerboot klantenrecensies

 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Piraeus naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 04/12/2023 en 10-12-2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 14:55 22:05 7 uur 10 minuten di, do, za

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.