Piraeus naar Milos Veerboot

De Piraeus Milos veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 6 veermaatschappijen. Minoan Lines varen tot maximaal 3 keer per week, Anek Lines 1 keer per week, Aegean Speed Lines 7 keer per week, Zante Ferries 1 keer per week, SeaJets 4 keer per dag & de veerdienst van Sea Speed Ferries vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 41 overtochten per week op de Piraeus Milos route tussen Athene en Cycladen en met 6 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Piraeus - Milos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Piraeus Milos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Piraeus Milos boekingen zijn voor een personenauto en 2 passagiers.

Piraeus Milos Veerboot klantenrecensies

 • "Prima tocht"

  Goede vaart en exact op tijd

  'Jos' reisde mee op de route Piraeus Milos met Aegean Speed Lines

  Lees meer Lees minder
 • "Boottocht "

  Goede verbinding tussen de eilanden

  'Jos' reisde mee op de route Piraeus Milos met Aegean Speed Lines

  Lees meer Lees minder
 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Anonieme' reisde mee op de route Piraeus Milos met SeaJets aan boord de Seajet2

  Lees meer Lees minder
 • "Direct ferries Piraeus - Milos"

  Unforgettable experience , very good 👍

  'Doadi' reisde mee op de route Piraeus Milos met Aegean Speed Lines

  Lees meer Lees minder

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.

Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.