Kythnos
Serifos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kythnos - Serifos

Veerboot van Kythnos naar Serifos

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse afvaarten tussen Kythnos en Serifos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Zante Ferries. Kythnos Serifos veerboten kosten tussen €14 en €33, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kythnos Serifos veerboten.

Kythnos Serifos Veerboot Tijden

De eerste Kythnos Serifos veerboot vertrekt meestal vanuit Kythnos rond 10:15. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:30.

Hoe lang is de veerboot van Kythnos naar Serifos?

Kythnos Serifos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 20m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kythnos Serifos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er 2 wekelijkse veerdiensten van Kythnos naar Serifos. Deze afvaarten worden verzorgd door Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kythnos Serifos Veerboot Prijzen

Kythnos Serifos veerboot prijzen variëren tussen €14* en €33*. De gemiddelde prijs is meestal €21*. De goedkoopste Kythnos Serifos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €20*. De gemiddelde prijs voor een auto is €34*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kythnos naar Serifos?

De afstand tussen Kythnos en Serifos is ongeveer 17,8 mijl (28,7 km) of 15,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kythnos Serifos veerboot?

Ja, Zante Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kythnos en Serifos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kythnos en Serifos.

Kan ik te voet reizen van Kythnos naar Serifos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Zante Veerboten tussen Kythnos en Serifos.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kythnos naar Serifos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Kythnos naar Serifos met Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kythnos - Serifos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Zante Ferries
Gemiddelde prijs 27 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 2
Gemiddelde vaartijd 1h 20m
Eerste veerboot 10:15
Laatste veerboot 17:30
Afstand 15 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kythnos naar Serifos?

De reistijd per veerboot van Kythnos naar Serifos is ongeveer 1h 22m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kythnos naar Serifos?

De prijs van de ferry overtocht van Kythnos naar Serifos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kythnos naar Serifos is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kythnos naar Serifos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kythnos naar Serifos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kythnos naar Serifos?

Boek overtochten van Kythnos naar Serifos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kythnos en Serifos?

De afstand van Kythnos naar Serifos is ongeveer 15 zeemijlen.

Kythnos Gids

Kythnos is een Grieks eiland gelegen in het westelijke Cycladen eilandengroep tussen de eilanden Kea en Serifos, en ligt op ca. 100 km van de haven van Piraeus. Het eiland is vrij klein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante kilometer en met een kustlijn van ongeveer 100 kilometer. Het eiland heeft ongeveer 70 stranden, hoewel de meeste niet bereikbaar zijn met de auto. Het eiland heeft twee belangrijkste dorpen, Messaria of Kythnos, plaatselijk bekend als Chora, en het dorp Dryopis of Dryopida, ook wel bekend als Chorio. Beide dorpen staan bekend om hun bochtige en vaak stapte straten die te smal zijn voor voertuigen. De dorpen zijn zeer pittoresk maar hebben verschillende bouwstijlen. Chora heeft de meer typische platte daken van de Cycladen, terwijl de daken van Dryopida scheef en betegeld zijn. Chora is ook opmerkelijk voor zijn grote Grieks-orthodoxe kerk.

Kythnos is per boot bereikbaar, hetzij vanuit de haven van Piraeus of de haven van Lavrio. De reis van Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De reis naar Kythnos vanuit de haven van Lavrio duurt ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het is een typisch Cycladische eiland aan de Egeïsche Zee, met witte dorpjes, rustige haventjes, gouden stranden, kale heuvels en prachtige landschappen. Het eiland is niet veranderd door de relatief lage niveaus van het toerisme, vooral in vergelijking met sommige andere Griekse eilanden. Naast genieten van de zon, zee en zand op een van de 72 fantastische stranden van het eiland, kunnen bezoekers gaan fietsen of wandelen langs de zeven paden op het eiland, duiken in de oude mijnen of in de Tweede Wereldoorlog wrak, of sightseeing in de vestingstad als klooster van Taxiarches, gebouwd in de 16e eeuw. Chora is de meest pittoreske plek op het eiland en werd gebouwd op de hellingen van een berg en heeft een fantastisch uitzicht op de Egeïsche Zee. De meest bezochte plaatsen op het eiland zijn de steden van Livadi en Livadakia.

Het eiland is bereikbaar per conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos.


Kythnos naar Serifos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Sea Lines 10:15 11:40 1 uur 25 minuten zo
Zante Ferries 18:10 19:30 1 uur 20 minuten za
Aegean Sea Lines 18:10 19:35 1 uur 25 minuten wo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.