Kythnos
Sifnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kythnos - Sifnos

Kythnos naar Sifnos Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Kythnos en Sifnos. Deze route wordt aangeboden door Zante Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kythnos Sifnos veerboten.

Kythnos Sifnos Veerboot Tijden

Kythnos Sifnos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Kythnos rond 10:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 2u 54m.

Kythnos Sifnos Veerboot Prijzen

Kythnos Sifnos veerboot prijzen variëren tussen €18* en €49*. De gemiddelde prijs is meestal €33*. De goedkoopste Kythnos Sifnos veerboot prijzen beginnen vanaf €9*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €26*. De gemiddelde prijs voor een auto is €59*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kythnos naar Sifnos?

De afstand tussen Kythnos en Sifnos is ongeveer 31,6 mijl (50,9 km) of 27,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kythnos Sifnos veerboot?

Ja, Zante Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kythnos en Sifnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kythnos en Sifnos.

Kan ik te voet reizen van Kythnos naar Sifnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Zante Veerboten tussen Kythnos en Sifnos.

Kythnos Sifnos Veerdienstregelingen

 • Zante Ferries - 2 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kythnos - Sifnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Zante Ferries
Gemiddelde prijs 28 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 46m
Snelste Zeiltijd 1h 40m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 18:10
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kythnos naar Sifnos?

  De reistijd per veerboot van Kythnos naar Sifnos is ongeveer 1h 40m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kythnos naar Sifnos?

  Er is 1 ferrymaatschappij voor Kythnos naar Sifnos en dat is
  • Zante Ferries
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kythnos naar Sifnos?

  Boek overtochten van Kythnos naar Sifnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kythnos naar Sifnos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kythnos naar Sifnos reizen met
  • Zante Ferries
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kythnos naar Sifnos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kythnos naar Sifnos reizen met
  • Zante Ferries
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kythnos naar Sifnos?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Zante Ferries

Kythnos Gids

Kythnos is een Grieks eiland gelegen in het westelijke Cycladen eilandengroep tussen de eilanden Kea en Serifos, en ligt op ca. 100 km van de haven van Piraeus. Het eiland is vrij klein, met een totale oppervlakte van ongeveer 100 vierkante kilometer en met een kustlijn van ongeveer 100 kilometer. Het eiland heeft ongeveer 70 stranden, hoewel de meeste niet bereikbaar zijn met de auto. Het eiland heeft twee belangrijkste dorpen, Messaria of Kythnos, plaatselijk bekend als Chora, en het dorp Dryopis of Dryopida, ook wel bekend als Chorio. Beide dorpen staan bekend om hun bochtige en vaak stapte straten die te smal zijn voor voertuigen. De dorpen zijn zeer pittoresk maar hebben verschillende bouwstijlen. Chora heeft de meer typische platte daken van de Cycladen, terwijl de daken van Dryopida scheef en betegeld zijn. Chora is ook opmerkelijk voor zijn grote Grieks-orthodoxe kerk.

Kythnos is per boot bereikbaar, hetzij vanuit de haven van Piraeus of de haven van Lavrio. De reis van Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De reis naar Kythnos vanuit de haven van Lavrio duurt ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Sifnos Gids

De Griekse eilanden Sifnos is een prachtig eiland gelegen in het westelijke deel van de Cycladen. Het is een typisch voorbeeld van een Cycladische eiland, met traditionele architectuur, rustige stranden, zee taverna's en lage heuvels. De meest populaire stranden op het eiland zijn gelegen aan de zuidelijke kant van het eiland en heeft kristalhelder water, zacht zand en de vele toeristische voorzieningen. Een populaire toeristische attractie op het eiland is de prachtige klooster van Chrissopighi, de beschermer van het eiland. Kastro is de meest pittoreske dorp op het eiland, met zijn smalle geplaveide straatjes, stenen huizen en een geweldig uitzicht op zee. Het is een dorp met een jaar geschiedenis en de overblijfselen van zijn erfgoed 4000 zijn overal zichtbaar met een deel van zijn defensieve muur gebouwd rond 800 voor Christus. Deze opmerkelijke dorp is aan drie zijden omgeven met uitzicht op de Egeïsche Zee.

De haven van het eiland bevindt zich in het centrum van Kamares. Tijdens de zomermaanden zijn er dagelijkse diensten van zowel de hoge snelheid en de conventionele veerboten naar het eiland. Veerboten verbinden Sifnos met Piraeus en aan de andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini en Kreta.


Kythnos naar Sifnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 25/09/2023 en 01-10-2023


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 10:00 12:20 2 uur 20 minuten zo
Zante Ferries 18:10 20:25 2 uur 15 minuten di, do, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.