Folegandros naar Thira Veerboot

De Folegandros Thira veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Zante Ferries veerdienst gaat tot 3 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 5 minuten Terwijl de veerdienst van Sea Jets vertrekt tot 14 keer per week en duurt 45 min.

Dus dat is een totaal van 17 overtochten per week op de Folegandros Thira route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Folegandros - Thira Veerbootmaatschappij

  • Zante Ferries
    • 3 Afvaarten / Week 3 uur 5 min
    • Prijsaanvraag
  • Sea Jets
    • 14 Afvaarten / Week 45 min
    • Prijsaanvraag

Gemiddelde Folegandros Thira tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Folegandros Thira boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Folegandros Gids

Folegandros is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee en maakt deel uit van de Cycladen eilandengroep samen met Sikinos, Ios, Anafi en Santorini. Het kleine eiland, ongeveer 32 vierkante kilometer, heeft ongeveer 765 inwoners en drie dorpen; Chora, Karavostasis, en is ook de haven van het eiland, en Ano Meria. Op Folegandros, de kerk van Panagia, gelegen aan de heuvel, biedt bezoekers een aangename wandeling met een prachtig uitzicht op Chora en van de westkust van het eiland. Folegandros heeft een aantal mooie stranden, maar alle zijn vrij moeilijk te bereiken. Sommige liggen op lange loopafstand of zijn alleen per boot bereikbaar. De twee stranden die per auto bereikbaar zijn zijn Karavostasi en Angali.
Het eiland kan worden bereikt per conventionele veerboot, Highspeed ferry of Flying Dolphin vanaf de havens van Piraeus, Rafini, de andere Cycladen, Kreta, Rhodos, de rest van de Dodekanesos eilanden en de Oost-Egeïsche Eilanden. Reistijden variëren, afhankelijk van de bestemming en van de boot, maar zijn tussen de 3½ en 11 uur. Karavostasi, de haven op het eiland, heeft een paar winkels en restaurants.