Santorini (Thira)
Syros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Santorini (Thira) - Syros

Veerboot van Santorini (Thira) naar Syros

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 16 wekelijkse afvaarten tussen Santorini (Thira) en Syros. 4 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets en dit het hele jaar door. Santorini (Thira) Syros veerboten kosten tussen €94 en €237, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Santorini (Thira) Syros veerboten.

Santorini (Thira) Syros Veerboot Tijden

De vroegste Santorini (Thira) Syros afvaarten vertrekken meestal vanuit Santorini (Thira) rond 09:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 12:10.

Hoe lang is de veerboot van Santorini (Thira) naar Syros?

Santorini (Thira) Syros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3u 3m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 30m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Santorini (Thira) Syros Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 16 wekelijkse veerdiensten van Santorini (Thira) naar Syros. Deze afvaarten worden aangeboden door Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling van de veerboten vaak langer wordt in het hoogseizoen.

Santorini (Thira) Syros Veerboot Prijzen

Santorini (Thira) Syros veerboot prijzen variëren tussen €94* en €237*. De gemiddelde prijs is meestal €171*. De goedkoopste Santorini (Thira) Syros veerboot prijzen beginnen vanaf €48*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €168*. De gemiddelde prijs voor een auto is €250*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Santorini (Thira) naar Syros?

De afstand tussen Santorini (Thira) en Syros is ongeveer 119,2 km of 64,4 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Santorini (Thira) Syros veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Santorini (Thira) en Syros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Santorini (Thira) en Syros.

Kan ik te voet reizen van Santorini (Thira) naar Syros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries, SeaJets tussen Santorini (Thira) en Syros.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Santorini (Thira) naar Syros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Santorini (Thira) naar Syros met Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Santorini (Thira) - Syros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Hellenic Seaways, SAOS Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 218 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 16
Gemiddelde vaartijd 3h 3m
Snelste Zeiltijd 2h 30m
Eerste veerboot 09:20
Laatste veerboot 12:10
Afstand 64 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Thira naar Syros?

De reistijd per veerboot van Thira naar Syros is ongeveer 3h 17m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Thira naar Syros?

De prijs van de ferry overtocht van Thira naar Syros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Thira naar Syros is 214 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Thira naar Syros?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Thira naar Syros. Dit zijn
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Thira naar Syros?

Boek overtochten van Thira naar Syros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Thira naar Syros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Thira naar Syros reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Thira naar Syros?

Ja, je kunt met een voertuig van Thira naar Syros reizen met
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Thira naar Syros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • SeaJets

Wat is de afstand tussen Thira en Syros?

De afstand van Thira naar Syros is ongeveer 64 zeemijlen.

Santorini (Thira) Syros Veerboot klantenrecensies

 • "overtocht piraeus milos"

  zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lees meer Lees minder

Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini ligt aan de zuidelijke deel van de Egeïsche Zee en ongeveer 200 km ten zuidoosten van het Griekse vasteland. Het eiland maakt deel uit van de Cycladische eilandengroep en is de enige locatie in Europa met een hete woestijn klimaat. Een populair tijdverdrijf voor bezoekers van Santorini is een kruik tot drie eilandjes van het eiland, die zijn gemaakt in de oudheid te nemen tijdens een vulkaanuitbarsting. De eilandjes worden genoemd Nea Kammeni, Palea Kammeni en Thirassia en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor bezoekers van de vulkaan te zien, is gelegen aan de westkant van het eiland. Hoofdstad van het eiland is Fira en is vol typisch Cycladische huizen met witgekalkte muren, kerken met blauwe koepels en stapte straten vol met winkels, cafés, restaurants en bars.

Het eiland Santorini heeft twee havens. De belangrijkste haven is Athinios, waar alle veerboot en commerciële boten aankomen. Er is ook de oude haven, die meestal wordt gebruikt voor cruiseschepen. Vanuit de belangrijkste haven kunnen veerboten worden genomen naar Piraeus, Rafina en naar de andere eilanden in de Cycladen. Zowel conventionele als high speed ferries verzorgen diensten op deze routes.


Syros Gids

Hoewel het Griekse eiland Syros tot de Cycladen eilandengroep behoort, de architectuur is meer Middeleeuwse dan Cycladische. De hoofdstad van het eiland Syros, Ermoupolis, wordt gekenmerkt door zijn elegante Venetiaanse herenhuizen, de schilderachtige wijk van Vaporia, de grote kerken en de indrukwekkende neoklassieke gebouwen, zoals het stadhuis en het Apollo Theatre in het centrale plein. De stranden van Syros zijn mooi en ontspannend, met veel toeristische faciliteiten en accommodatie die hen omringen. Er zijn tekenen van inhabitance op het eiland dateert uit de 3e millennium voor Christus in de regio's van Halandriani en Kastri. Bevindingen wijzen erop dat er een laboratorium van metaalbewerking moet zijn geweest op het eiland, die handelsbetrekkingen met Azië had. In de 6e eeuw voor Christus, werd Syros bezet door de bewoners van Samos en vele Samos 'bewoners verhuisden naar het eiland. Op dat moment, de belangrijkste arts en filosoof Pherecydis werd geboren in Syros en enkele jaren later ging hij naar Samos en werd de leraar van Pythagoras.


Thira naar Syros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SAOS Ferries 08:25 18:50 10 uur 25 minuten Ma, do
SeaJets 09:20 12:25 3 uur 5 minuten Alledaags
Cyclades Fast Ferries 09:50 13:45 3 uur 55 minuten di, vr, zo
SeaJets 12:10 14:50 2 uur 40 minuten Ma, za, zo
SeaJets 12:15 15:00 2 uur 45 minuten di, wo, do, vr

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.