Mykonos
Koufonissi
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Koufonissi

Veerboot van Mykonos naar Koufonissi

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 13 wekelijkse afvaarten tussen Mykonos en Koufonissi. 2 maatschappijen varen deze route Cyclades Fast Ferries & SeaJets en dit het hele jaar door. Mykonos Koufonissi veerboten kosten tussen €133 en €303, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Mykonos Koufonissi veerboten.

Mykonos Koufonissi Veerdienst Tijden

De vroegste Mykonos Koufonissi veerdiensten vertrekken meestal vanuit Mykonos rond 10:00. De laatste ferry vertrekt meestal om 11:40.

Hoe lang is de veerboot van Mykonos naar Koufonissi?

Mykonos Koufonissi Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2h 32m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Mykonos Koufonissi Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 13 wekelijkse veerdiensten van Mykonos naar Koufonissi. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen vaak toenemen tijdens het hoogseizoen.

Mykonos Koufonissi Veerboot Prijzen

Mykonos Koufonissi veerboot prijzen variëren tussen €133* en €303*. De gemiddelde prijs is €214*. De goedkoopste Mykonos Koufonissi veerboot prijzen beginnen vanaf €67*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €214*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Mykonos naar Koufonissi?

De afstand tussen Mykonos en Koufonissi is ongeveer 59,9 mijl (96,4 km) of 52,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Mykonos Koufonissi veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op overtochten tussen Mykonos en Koufonissi.

Kan ik te voet reizen van Mykonos naar Koufonissi?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, SeaJets tussen Mykonos en Koufonissi.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Mykonos naar Koufonissi?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Mykonos naar Koufonissi met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Mykonos - Koufonissi Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 272 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 13
Gemiddelde vaartijd 2h 32m
Snelste Zeiltijd 1h 20m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 11:40
Afstand 52 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Koufonissi?

De reistijd per veerboot van Mykonos naar Koufonissi is ongeveer 2h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Koufonissi?

De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Koufonissi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Koufonissi is 250 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Koufonissi?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Mykonos naar Koufonissi. Dit zijn
 • SeaJets
 • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Koufonissi?

Boek overtochten van Mykonos naar Koufonissi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Mykonos en Koufonissi?

De afstand van Mykonos naar Koufonissi is ongeveer 52 zeemijlen.

Mykonos Koufonissi Veerboot klantenrecensies

 • "Eerste van de 3 overtochten"

  On-line de diverse overtochten geboekt. Direct bevestiging ontvangen, waarmee aan het kantoor aan de haven de tickets konden worden afgehaald. Stipt op tijd vertrokken en aangekomen op Tinos. Zeker voor herhaling vatbaar.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder
 • "Top !!"

  Alsof we met Doeksen rederij naar een van de Waddeneilanden gingen. Maar dan 2 keer meer service en een grotere glimlach van het personeel.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lees meer Lees minder

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Koufonissi Gids

Het Griekse eiland Koufonisia bestaat uit twee eilandjes, en is gelegen aan de oostkant van het eiland Naxos en in het westen van het eiland Amorgos. De eilandjes worden genoemd Pano Koufonisi en Kato Koufonisi, en worden gescheiden door een smalle 200 m breed straat. Ze werden vernoemd Koufonisia [doelend Hollow eilanden] vanwege de grote grotten die de indruk om piraten die hen van een afstand dat de eilanden waren holle gaf! Dichtbij bezoekers zullen het verlaten eiland Keros die is aangewezen als een archeologische site onder bescherming te zien, als belangrijke Cycladische artefacten zijn er vele malen opgegraven.

Van de twee eilandjes die deel uitmaken van Koufonissi, Pano Koufonisi is de enige die bewoond is. Het eiland is een favoriete bestemming voor bezoekers die de beschutte gouden zandstranden willen bezoeken, of een wandeling willen nemen langs de kleine natuurlijke zwembaden van turquoise wateren, of de originele 'eiland gerechten’ proeven.


Mykonos naar Koufonissi Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 17/06/2024 en 23-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 10:00 14:15 4 uur 15 minuten Alledaags
SeaJets 11:10 12:30 1 uur 20 minuten Alledaags
SeaJets 12:35 14:45 2 uur 10 minuten za
SeaJets 12:55 14:25 1 uur 30 minuten Ma, zo

Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.