Paros
Andros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Paros - Andros

Veerboot van Paros naar Andros

Over het algemeen varen er één keer per dag veerboten tussen Paros en Andros. 3 aanbieders varen deze route Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets en dit het hele jaar door. Paros Andros veerboten kosten tussen €45 en €173, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Paros Andros veerboten.

Paros Andros Veerdienst Tijden

De vroegste Paros Andros veerboot vertrekt meestal vanuit Paros rond 09:55. De laatste ferry vertrekt meestal om 14:15.

Hoe lang is de veerboot van Paros naar Andros?

Paros Andros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 43m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Paros Andros Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Paros naar Andros. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen vaak toenemen in het hoogseizoen.

Paros Andros Veerboot Prijzen

Paros Andros veerboot prijzen variëren tussen €45* en €173*. De gemiddelde prijs is €98*. De goedkoopste Paros Andros veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €92*. De gemiddelde prijs voor een auto is €160*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Paros naar Andros?

De afstand tussen Paros en Andros is ongeveer 57,5 mijl (92,6 km) of 50,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Paros Andros veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Paros en Andros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Paros en Andros.

Kan ik te voet reizen van Paros naar Andros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets tussen Paros en Andros.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Paros naar Andros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Paros naar Andros met Golden Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Paros - Andros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 125 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 2h 43m
Snelste Zeiltijd 2h 20m
Eerste veerboot 09:55
Laatste veerboot 14:15
Afstand 50 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Paros naar Andros?

De reistijd per veerboot van Paros naar Andros is ongeveer 3h 41m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Paros naar Andros?

De prijs van de ferry overtocht van Paros naar Andros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Paros naar Andros is 115 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Paros naar Andros?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Paros naar Andros. Dit zijn
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Paros naar Andros?

Boek overtochten van Paros naar Andros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Paros naar Andros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Paros naar Andros reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Paros naar Andros?

Ja, je kunt met een voertuig van Paros naar Andros reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Paros naar Andros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Paros en Andros?

De afstand van Paros naar Andros is ongeveer 50 zeemijlen.

Paros Gids

Paros is een Grieks eiland gelegen in het centrum van de Egeïsche Zee en is één van de Cycladen eilandengroep. Paros ligt in het westen van het eiland Naxos, die is gescheiden van Paros door een 8 km brede kanaal. Paros ligt ongeveer 160 km ten zuidoosten van Piraeus. Historisch, werd het eiland bekend om haar fijne witte marmer, die aanleiding gaf tot de term "Parian" om marmer te beschrijven. Vandaag de dag kan verlaten marmer steengroeven en mijnen worden gevonden op het eiland, maar Paros is vooral bekend als een populaire toeristische bestemming. Parikia (Parikia), de hoofdstad van Paros, is een mooie, Cycladische dorp met witgekalkte kubieke huizen en indrukwekkende neoklassieke herenhuizen. Een goed bewaard gebleven 13e eeuwse Venetiaanse kasteel staat trots op een heuvel in het centrum van het dorp en biedt een fantastisch uitzicht op Parikia. In de hoofdstad kunt u ook een belangrijke kerkelijke monument, de 6e-eeuwse kerk van Panagia Ekatontapyliani, ook wel Katapoliani bewonderen.

De haven van het eiland, ook Parikia genoemd, biedt onderdak aan zowel conventionele veerboten en snelboten. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Andros Gids

Het Griekse eiland Andros maakt deel uit van de Cycladen en is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Andros ligt op ongeveer 10 km naar het zuidoosten van het eiland Euboea en 3 km naar het noorden van Tinos. Andros is het meest noordelijke eiland van de groep en heeft een grote marine-traditie met een echte ansichtkaart landschap. Afgezien van de zandstranden, zijn er rotskusten, bergketens afgewisseld met vruchtbare vlaktes, weelderige vegetatie en overvloedig stromende beekjes. De hoofdstad van het eiland, Hora (wat betekent "hoofddorp") is de thuisbasis van de beroemde Griekse kapiteins en reders, en er is een opmerkelijke combinatie van middeleeuwse, neoklassieke en de stijl van het eiland duidelijk in zijn huizen. Trappen, een ruim plein met bomen, smalle straatjes, opmerkelijke kerken en musea, winkels, cafés en restaurants hun rol spelen in de schoonheid van de plaats. Naar boven dat schoonheid af, is er een Frankische kasteel op een eilandje verbonden met het belangrijkste eiland met een gebogen stenen brug dateert uit de 13e eeuw.

Het eiland is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook naar de andere eilanden van de Cycladen, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos.


Paros naar Andros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 09:55 12:20 2 uur 25 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.