Katapola
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Katapola - Santorini (Thira)

Veerboot van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira)

Over het algemeen varen de veerboten tussen Katapola (Amorgos) en Santorini (Thira) één keer per dag. 2 maatschappijen varen deze route SeaJets & Small Cyclades Lines en deze vaart het hele jaar door. Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) veerboten kosten tussen €19 en €231, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) veerboten.

Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) Veerdienst Tijden

De vroegste Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) afvaarten vertrekken meestal rond 08:00 vanuit Katapola (Amorgos). De laatste ferry vertrekt meestal om 13:25.

Hoe lang is de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira)?

Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) Vaartijden op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u25m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 10m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 7 wekelijkse veerdiensten van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira). Deze afvaarten worden verzorgd door SeaJets & Small Cyclades Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen tijdens het hoogseizoen vaak langer worden.

Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €19* en €231*. De gemiddelde prijs is €93*. De goedkoopste Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €10*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €93*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Katapola (Amorgos) en Santorini (Thira) is ongeveer 65,8 km of 35,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Katapola (Amorgos) Santorini (Thira) ferry?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op veerdiensten tussen Katapola (Amorgos) en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Kleine Cycladenlijnen tussen Katapola (Amorgos) en Santorini (Thira).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira)?

Huisdieren zijn toegestaan op veerboten die van Katapola (Amorgos) naar Santorini (Thira) reizen met SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Katapola (Amorgos) - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Small Cyclades Lines
Gemiddelde prijs 119 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 7
Gemiddelde vaartijd 1h 25m
Snelste Zeiltijd 1h 10m
Eerste veerboot 08:00
Laatste veerboot 13:25
Afstand 35 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Katapola naar Thira?

De reistijd per veerboot van Katapola naar Thira is ongeveer 2h 15m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Katapola naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Katapola naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Katapola naar Thira is 110 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Katapola naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Katapola naar Thira. Dit zijn
  • SeaJets
  • Small Cyclades Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Katapola naar Thira?

Boek overtochten van Katapola naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Katapola en Thira?

De afstand van Katapola naar Thira is ongeveer 35 zeemijlen.

Katapola Santorini (Thira) Veerboot klantenrecensies

  • "overtocht piraeus milos"

    zeer tevreden het ging allemaal. vlot Vriendelijk personeel .

    'Seajet2' travelled on Seajet2

    Lees meer Lees minder

Katapola Gids

Amorgos is een dorp en haven op het eiland Amorgos, een Grieks eiland die tot de Cycladen eilandengroep behoort en de dichtstbijzijnde aan de naburige Dodekanesos eilanden groep. Amorgos is een lang en smal dorp met slechts een paar straten. Het merendeel van de huizen in het dorp zijn gelegen op een steenworp afstand van de rand van het water. Langs de baai vinden bezoekers een paar taverna's, cafés en bars waar u kunt lunchen en genieten van het uitzicht. Het beste en dichtst bij strand is Maltezi strand, en ligt op een vrij korte loopafstand van het dorp.

Katapola heeft regelmatige veerverbindingen naar de haven van Piraeus met een reistijd van tussen de 7 en 9 uur met een conventionele veerboot, afhankelijk van de route, en tussen 4 en 5 uur met een snelboot. Het eiland heeft ook veerdiensten naar de rest van de Cycladen, de Dodekanesos eilanden en Astypalaia eiland.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


Katapola naar Thira Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Small Cyclades Lines 08:00 11:15 3 uur 15 minuten Ma
SeaJets 13:15 14:25 1 uur 10 minuten Alledaags

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.