Serifos
Athene (Piraeus)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Serifos - Athene (Piraeus)

Veerboot van Serifos naar Athene (Piraeus)

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Serifos en Athene (Piraeus). 4 maatschappijen bevaren deze route Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Serifos Athene (Piraeus) veerboten kosten tussen €55 en €219, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Serifos Athene (Piraeus) veerboten.

Serifos Athene (Piraeus) Veerdienst Tijden

De vroegste Serifos Athene (Piraeus) afvaarten vertrekken meestal rond 12:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Serifos naar Athene (Piraeus)?

Serifos Athene (Piraeus) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 31m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 55m. Vaartijden kunnen variëren, duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Serifos Athene (Piraeus) Vaartijden

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Serifos naar Athene (Piraeus). Deze afvaarten worden aangeboden door Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak langer wordt.

Serifos Athene (Piraeus) Veerboot Prijzen

Serifos Athene (Piraeus) veerboot prijzen variëren tussen €55* en €219*. De gemiddelde prijs is meestal €134*. De goedkoopste Serifos Athene (Piraeus) veerboot prijzen beginnen vanaf €33*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €131*. De gemiddelde prijs voor een auto is €213*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Serifos naar Athene (Piraeus)?

De afstand tussen Serifos en Athene (Piraeus) is ongeveer 79,2 mijl (127,4 km) of 68,8 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Serifos Athene (Piraeus) veerboot?

Ja, Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Serifos en Athene (Piraeus). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Serifos en Athene (Piraeus).

Kan ik te voet reizen van Serifos naar Athene (Piraeus)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries tussen Serifos en Athene (Piraeus).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Serifos naar Athene (Piraeus)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Serifos naar Athene (Piraeus) met Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Cycladen naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Serifos - Athens (Piraeus) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Aegean Sea Lines, Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 171 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 2h 31m
Snelste Zeiltijd 1h 55m
Eerste veerboot 12:50
Laatste veerboot 21:00
Afstand 68 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Serifos naar Piraeus?

De reistijd per veerboot van Serifos naar Piraeus is ongeveer 3h 10m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Serifos naar Piraeus?

De prijs van de ferry overtocht van Serifos naar Piraeus kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Serifos naar Piraeus is 106 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Serifos naar Piraeus?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Serifos naar Piraeus. Dit zijn
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Serifos naar Piraeus?

Boek overtochten van Serifos naar Piraeus via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Serifos en Piraeus?

De afstand van Serifos naar Piraeus is ongeveer 68 zeemijlen.

Serifos Gids

Het Griekse eiland Serifos behoort tot de Cycladen en ligt aan de Egeïsche Zee, ten zuiden van Kythnos en ten noordwesten van Sifnos, en ongeveer 170 km van de haven van Piraeus. Griekse mythologie vertelt dat het eiland is waar Danae en haar zoontje, Perseus, wal na haar vader Acrisius zet ze op drift op zee in een houten kist werden gewassen. Toen Perseus teruggekeerde naar het eiland met het hoofd van de Gorgon Medusa, hij draaide polydektes, de Koning van Serifos, in steen als straf omdat de Konning met geweld een poging heeft gedaan om zijn moeder te trouwen.

De haven van de stad ligt in Livadi en is het belangrijkste centrum van het toerisme op het eiland. Er zijn vele restaurants, cafés bars en clubs in de stad en is waar de meeste hotels zijn gelegen. Strand van de stad is lang en zanderig en heeft kristalhelder water. Tijdens de zomer, veel van zeilboten en jachten zijn te vinden verankerd in de kalme wateren van dit natuurlijk beschermde baai.

Het eiland is bereikbaar met conventionele en high speed ferries. Tijdens de zomermaanden zijn er veerboten die Serifos met andere nabijgelegen eilanden, zoals Sifnos, Naxos, Paros, Santorini en Kythnos verbinden.


Athene (Piraeus) Gids

De Griekse havenstad Piraeus heeft de derde grootste haven ter wereld. De stad is uitgegroeid tot een belangrijk vertrek- en aankomstpunt van vele veerroutes over de Egeïsche Zee. Piraeus wordt vaak gezien als een buitenwijk van Athene maar heeft op zichzelf ook genoeg te bieden. Met name de wijken rondom de haven van Mikrolimano en de jachthaven van Zea zijn zeker een bezoek waard. Elk jaar wordt in februari het Ecocinema International Film Festival georganiseerd waarbij een grote selectie van films wordt vertoond in de Atticon Cinema en Cineac Cinema op het plein bij het stadhuis.

Het gebied aan de kustlijn van Piraeus werd in aanloop naar de Olympische Spelen van 2004 in Athene goed onder handen genomen en beschikt over restaurants, bars en cafés. De mooie promenade loopt langs de Middeleeuwse stadsmuren die een inkijkje geven in de rijke geschiedenis van de stad.

Vanuit Piraeus vertrekken zowel binnenlandse veerdiensten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos en het oostelijke deel van Griekenland als internationale veerdiensten naar uiteenlopende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Serifos naar Piraeus Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 13:05 15:10 2 uur 5 minuten zo
Aegean Sea Lines 14:40 18:50 4 uur 10 minuten Ma
Aegean Sea Lines 15:40 19:50 4 uur 10 minuten do, za
Zante Ferries 15:45 19:45 4 uur wo
SeaJets 17:10 19:15 2 uur 5 minuten Ma
SeaJets 17:35 19:35 2 uur Ma, za, zo
Zante Ferries 22:20 02:20 4 uur vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.