Agios Efstratios
Lavrio
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Agios Efstratios - Lavrio is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Agios Efstratios - Lavrio

Agios Efstratios naar Lavrio Veerboot

De Agios Efstratios Lavrio veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Athene en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 7 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 4 keer per week en duurt 7 uur 45 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Agios Efstratios Lavrio route tussen Egeïsche eilanden en Athene. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Agios Efstratios naar Lavrio?

  De reistijd per veerboot van Agios Efstratios naar Lavrio is ongeveer 7h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Agios Efstratios naar Lavrio?

  De prijs van de ferry overtocht van Agios Efstratios naar Lavrio kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Agios Efstratios naar Lavrio is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Agios Efstratios naar Lavrio?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Agios Efstratios naar Lavrio. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Efstratios naar Lavrio?

  Boek overtochten van Agios Efstratios naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Agios Efstratios naar Lavrio?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Agios Efstratios naar Lavrio reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Agios Efstratios naar Lavrio?

  Ja, je kunt met een voertuig van Agios Efstratios naar Lavrio reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Lavrio naar Lavrio?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways
 • Wat is de afstand tussen Agios Efstratios en Lavrio?

  De afstand van Agios Efstratios naar Lavrio is ongeveer 0 zeemijlen.

Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios of Saint Eustratius is een klein Grieks eiland gelegen aan de noordelijke Egeïsche Zee op ongeveer 30 km ten zuidwesten van Lemnos en 80 km ten noordwesten van Lesbos. Samen met Lemnos en de nabijgelegen eilandjes vormt de regionale eenheid Lemnos, een deel van de Griekse archipel regio van de Noord-Egeïsche Eilanden. Agios Efstratios is een rustig eiland met weinig regenval tijdens de wintermaanden, en met lange, hete zomers. Er zijn vele stranden op het eiland, zoals Agios Antonios, Lemonies, Avlakia en anderen, waarvan de meeste bereikbaar zijn via caique. De omringende zee is rijk aan vis die worden gevist door de lokale vissers. Agios Efstratios is verbonden met Limnos, Agios Konstantinos, Kymi en Kavala.
Agios Efstratios wordt verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook bootverbinding vanaf Agios Efstratios naar de Noord-Egeïsche Eilanden via een derde eiland, naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De reis per boot naar Agios Efstratios duurt tussen 5 uur tot 10 uur 30 minuten, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Lavrio Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.