COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Skiathos - Chora is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Skiathos naar Chora Alternatieven

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden pagina.

Skiathos - Chora Veerbootmaatschappij

  • 7 Afvaarten / Week 1 uur 5 min
  • Prijsaanvraag
  • 4 Afvaarten / Week 1 uur 15 min
  • Prijsaanvraag
  • 7 Afvaarten / Week 40 min
  • Prijsaanvraag
  • 1 Afvaart / Week 55 min
  • Prijsaanvraag

Skiathos naar Chora Veerboot

De Skiathos Chora veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Skopelos Eilanden en wordt momenteel aangeboden door 4 veermaatschappijen. Hellenic Seaways varen tot maximaal 7 keer per week, Anes Ferries 4 keer per week, Golden Star Ferries 7 keer per week & de veerdienst van Aegean Flying Dolphins vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 19 overtochten per week op de Skiathos Chora route tussen Sporadische eilanden en Skopelos Eilanden en met 4 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.