Athene (Lavrio)
Kavala
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Lavrio) - Kavala

Athene (Lavrio) naar Kavala Veerboot

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Lavrio en Kavala. 2 operators varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Lavrio Kavala veerboten.

Lavrio Kavala Veerdienst Tijden

Lavrio Kavala vertrekt meestal om ongeveer 01:15 vanuit Lavrio. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 15u 28m.

Lavrio Kavala Veerboot Prijzen

Lavrio Kavala veerboot prijzen variëren tussen €110* en €460*. De gemiddelde prijs is €263*. De goedkoopste Lavrio Kavala veerboot prijzen beginnen vanaf €55*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €173*. De gemiddelde prijs voor een auto is €337*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Lavrio naar Kavala?

De afstand tussen Lavrio en Kavala is ongeveer 204,2 mijl (328,7 km) of 177,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Lavrio Kavala veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Lavrio en Kavala. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Lavrio en Kavala.

Kan ik te voet reizen van Lavrio naar Kavala?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Lavrio en Kavala.

Lavrio Kavala Veerdienst schema's

  • SeaJets - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Lavrio - Kavala Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 238 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 15h 17m
Snelste Zeiltijd 14h 30m
Eerste veerboot 01:15
Laatste veerboot 22:00
Afstand 177 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Lavrio naar Kavala?

De reistijd per veerboot van Lavrio naar Kavala is ongeveer 14h 56m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Lavrio naar Kavala?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Lavrio naar Kavala. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Lavrio naar Kavala?

Boek overtochten van Lavrio naar Kavala via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Athene (Lavrio) Gids

Lavrio, of Laurium zoals het soms wordt genoemd, is een stad in Griekenland, gelegen in de regio Attica in het zuidoosten van het land. De geschiedenis van de stad is verbonden met zilver mijnbouw, die op dat moment een belangrijke bron van inkomsten voor de staat was. De stad ligt ongeveer 60 km ten zuidoosten van Athene, de hoofdstad van Griekenland, en ten noorden van Cape Sounio. Lavrio is een zeehaven van een minder belang dan de nabijgelegen haven van Piraeus. Een grid-systeem van straten beslaat de woonwijk met de haven in het midden van de stad. De haven is tegenwoordig verbonden met de nieuwe internationale luchthaven Eleftherios Venizelos en de Attiki Odos snelweg. De dichtstbijzijnde steden zijn Sounion en Keratea.

De haven van Lavrio verwelkomt veerboten, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door de ligging van de haven, schepen die vanuit Lavrio haven vertrekken hebben een korte reistijd naar de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden. Veerboten vertrekken ook uit de haven richting Kea (Tzia), Kythnos, Syros, Mykonos, Paros, Naxos, Ios, Sikinos, Folegandros, Kimolos, Milos, Amorgos, Kythnos, Tinos en Andros.


Kavala Gids

Kavala, de hoofdstad en de belangrijkste haven van het departement Kavala en is gebouwd op de hellingen van Mt. Symvolo, en vormt een van de meest pittoreske steden in Griekenland. Volgens archeologische vondsten, de geschiedenis van de stad gaat terug tot de prehistorie. Aanvankelijk werd het centrum van de stad beperkt tot de wijk Panayia, die is ononderbroken bewoond sinds de 7e eeuw voor Christus. Na 2500 jaar al aan het begin van de 16e eeuw, Kavala uitgebreid onderhoud van deze nieuwe grenzen tot 1870. Het was pas na 1928 dat hij begon aan de stad die kan worden gezien vandaag vormgeven. De strategische en economische belang door de eeuwen heen wordt toegeschreven aan haar strategische positie in de Via Egnatia, die de stad verbindt oost en west doorkruist, tot de haven en om de natuurlijke verrijking van het schiereiland, waarop de oude stad werd gebouwd. Kavala heeft een uniek karakter als gevolg van het recente verleden, met neoklassieke herenhuizen en grote tabak pakhuizen en roept herinneringen op aan een ver verleden, toen een rijke burgerij werd domineert de stad. In het "Mekka van tabak" als Kavala werd genoemd in het verleden, duizenden tabak werknemers hun brood verdienden.

Vanuit de haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Lavrio naar Kavala Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 12:00 20:50 8 uur 50 minuten di, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.