Glossa
Skiathos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Glossa - Skiathos

Veerboot van Glossa (Skopelos) naar Skiathos

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Glossa (Skopelos) en Skiathos. 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. De kosten voor Glossa (Skopelos) Skiathos veerboten variëren tussen €7 en €43, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Glossa (Skopelos) Skiathos veerboten.

Glossa (Skopelos) Skiathos Veerboot Tijden

De eerste Glossa (Skopelos) Skiathos veerboot vertrekt meestal vanuit Glossa (Skopelos) rond 07:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 11:15.

Hoe lang is de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Skiathos?

Glossa (Skopelos) Skiathos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Glossa (Skopelos) Skiathos Veerboot Prijzen

Glossa (Skopelos) Skiathos veerboot prijzen variëren tussen €7* en €43*. De gemiddelde prijs is meestal €23*. De goedkoopste Glossa (Skopelos) Skiathos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €22*. De gemiddelde prijs voor een auto is €45*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Glossa (Skopelos) naar Skiathos?

De afstand tussen Glossa (Skopelos) en Skiathos is ongeveer 13,5 km of 7,3 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Skiathos?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Glossa (Skopelos) en Skiathos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Glossa (Skopelos) en Skiathos.

Kan ik ook te voet reizen van Glossa (Skopelos) naar Skiathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways tussen Glossa (Skopelos) en Skiathos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Skiathos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Glossa (Skopelos) naar Skiathos met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Glossa - Skiathos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Skopelos Eilanden naar Sporadische eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Glossa (Skopelos) - Skiathos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 30 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 15m
Eerste veerboot 07:20
Laatste veerboot 11:15
Afstand 7 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Glossa naar Skiathos?

De reistijd per veerboot van Glossa naar Skiathos is ongeveer 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Glossa naar Skiathos?

De prijs van de ferry overtocht van Glossa naar Skiathos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Glossa naar Skiathos is 28 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Glossa naar Skiathos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Glossa naar Skiathos. Dit zijn
 • Hellenic Seaways
 • Anes Ferries
 • Aegean Flying Dolphins

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Glossa naar Skiathos?

Boek overtochten van Glossa naar Skiathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Glossa naar Skiathos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Glossa naar Skiathos reizen met
 • Hellenic Seaways
 • Aegean Flying Dolphins

Wat is de afstand tussen Glossa en Skiathos?

De afstand van Glossa naar Skiathos is ongeveer 7 zeemijlen.

Glossa Skiathos Veerboot klantenrecensies

 • "Reis Poros Hydra vv"

  Prima op tijd.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lees meer Lees minder
 • "Uitstekend geregeld"

  Gewoon een prima overtocht. Er zijn wat warme broodjes en drankjes aan boord te koop, de stoelen zitten lekker en het personeel is aardig.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lees meer Lees minder
 • "Weekje Poros"

  Om op Poros-eiland te komen heb je een ferry nodig, immers er is geen vliegveld. Met Hellenic Seaways flyingcat gaat de overtocht perfect en is een zeer efficiënt vervoersmiddel.

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lees meer Lees minder
 • "Goeie reis "

  Goed georganiseerd straks op tijd en nette boot!

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lees meer Lees minder

Glossa Gids

Glossa is een dorp gelegen op het Griekse eiland Skopelos. Het dorp is gelegen in het noordwesten van het eiland, ongeveer 11 km ten noordwesten van Skopelos stad, die deel uitmaakt van de Noordelijke Sporaden eilanden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in Sporaden, vanwege de smalle straatjes en paden, en de traditionele huizen van de Macedonische type (huizen met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en daken). Dit bergachtige dorp, op 300 m. hoogte en op ongeveer 23 km afstand van Hora, biedt een prachtig uitzicht en is niet aangetast door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" zien.
Skopelos is bereikbaar per boot of catamaran vanuit de havens van Volos en Agios Konstantinos op het vasteland en de eilanden Skiathos en Alonissos. De reis vanaf Agios Konstantinos duurt ongeveer 2 uur met de catamaran, vanuit Skiathos iets minder dan 2 uur, en de reis naar Alonissos duurt ongeveer 25 minuten. Skopelos is ook per snelboot bereikbaar vanuit de haven van Thessaloniki, met een reistijd van 4 uur of via met de gewone veerboot, met een reistijd van 6½ uur.


Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos is een kleine eiland gelegen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is ongeveer 12 km lang en 6 km breed, met een totale oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. Skiathos is de kleinste van de bewoonde eilanden van de Sporaden, waar het grootste deel van de bevolking langs de zuidkust woont, en waar de heuvels meer zachte hellingen hebben. De noordkant van het eiland is heuvelachtiger en robuust. Dennenbossen bestrijkt een groot deel van het interieur delen van het eiland, waardoor het veel groener dan de meeste andere Griekse mediterrane eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Skiathos stad en Koukounaries.

Skiathos is bewoond sinds de oudheid. Skiathos stad werd gesticht in de 6e of 7e eeuw voor Christus door de Ioniërs. In de loop der eeuwen is het eiland veroverd en gehouden door een opeenvolging van koloniserende beschavingen, met inbegrip van de Atheners, Spartanen, Macedoniërs, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Ottomanen.

Skiathos is per boot verbonden met Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


Glossa naar Skiathos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Flying Dolphins 07:40 07:55 15 minuten Ma, di, wo, vr, za
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.