Andros
Paros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Andros - Paros

Veerboot van Andros naar Paros

Er zijn gewoonlijk 1 dagelijkse en 8 wekelijkse afvaarten tussen Andros en Paros. 3 operators varen deze route Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets en gaat het hele jaar door. Andros Paros veerboten kosten tussen €34 en €137, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Andros Paros veerboten.

Andros Paros Veerdienst Tijden

De vroegste Andros Paros veerboot vertrekt meestal vanuit Andros rond 09:35. De laatste ferry vertrekt meestal om 15:45.

Hoe lang is de veerboot van Andros naar Paros?

Andros Paros Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 3h 7m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 25m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Andros Paros Vaartijden

Er zijn gemiddeld 1 dagelijkse afvaarten en tot 8 wekelijkse veerdiensten van Andros naar Paros. Deze afvaarten worden verzorgd door Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen vaak toenemen in het hoogseizoen.

Andros Paros Veerboot Prijzen

Andros Paros veerboot prijzen variëren tussen €34* en €137*. De gemiddelde prijs is €97*. De goedkoopste Andros Paros veerboot prijzen beginnen vanaf €31*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €94*. De gemiddelde prijs voor een auto is €120*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Andros naar Paros?

De afstand tussen Andros en Paros is ongeveer 57,5 mijl (92,6 km) of 50,0 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Andros Paros veerboot?

Ja, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Andros en Paros. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Andros en Paros.

Kan ik te voet reizen van Andros naar Paros?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Cycladen Fast Ferries, Golden Star Ferries, SeaJets tussen Andros en Paros.

Kan ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Andros naar Paros?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Andros naar Paros met Golden Star Ferries, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Andros - Paros Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries & SeaJets
Gemiddelde prijs 123 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 1
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 8
Gemiddelde vaartijd 3h 7m
Snelste Zeiltijd 2h 25m
Eerste veerboot 09:35
Laatste veerboot 15:45
Afstand 50 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Andros naar Paros?

De reistijd per veerboot van Andros naar Paros is ongeveer 3h 35m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Andros naar Paros?

De prijs van de ferry overtocht van Andros naar Paros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Andros naar Paros is 113 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Andros naar Paros?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Andros naar Paros. Dit zijn
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Andros naar Paros?

Boek overtochten van Andros naar Paros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Andros naar Paros?

Ja, je kunt als voetpassagier van Andros naar Paros reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Andros naar Paros?

Ja, je kunt met een voertuig van Andros naar Paros reizen met
  • SeaJets
  • Cyclades Fast Ferries

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Andros naar Paros?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets

Wat is de afstand tussen Andros en Paros?

De afstand van Andros naar Paros is ongeveer 50 zeemijlen.

Andros Gids

Andros is het meest noordelijke gelegen eiland van de Griekse Cycladen eilandengroep en ligt ongeveer 10 kilometer ten zuidoosten van Euboea, en ongeveer 3 km ten noorden van Tinos. Het eiland is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Het oppervlak is voor het grootste deel bergachtig, met vele vruchtbare en waterrijke valleien. De grootste steden zijn Andros, Gavrio, Batsi, en Órmos Korthiou. Het eiland is beroemd om zijn Sariza spring in Apoikia waar het water uit een leeuwenkop komt. Palaeopolis, de oude hoofdstad, werd gebouwd in een steile helling, en de golfbreker is nog steeds onder water te zien.
Andros is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook met de andere Cycladen eilanden, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos. De haven biedt veerverbindingen naar de eilanden Kreta, Rhodos, de Dodekanesos eilanden en de Oost-Egeïsche eilanden. Reizen naar het eiland zal worden door de conventionele ferry, door Highspeed ferry of Flying Dolphin. De reistijd per veerboot duurt tussen de 1½ en 3½ uur en tussen 1 en 1½ uur per snelboot, afhankelijk van het aantal tussenstops die onderweg worden gemaakt.


Paros Gids

Het Griekse eiland Paros maakt deel uit van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Paros is een zeer populaire vakantiebestemming en is slechts een korte afstand van het eiland Naxos, ongeveer een uur met de veerboot. Paros heeft een reputatie als een gastvrij een vriendelijke eiland. Het eiland is de tweede grootste van de Cycladen en is vol met kwaliteit attracties voor iedereen. Bezoekers van Paros zullen in staat zijn om deel te nemen aan de watersport, genieten van de Griekse taverna's langs de Parikia kust en de kerk van Panagia Ekatantapiliani te bezoeken, daterend uit AD 326. Er zijn ook een aantal stranden op Paros, zoals Agia Irini, Farangas, Kato en Logaras.

De haven van het eiland ligt in Parikia en herbergt zowel conventionele veerboten en high speed ferries. Veerboten vertrekken naar Piraeus en naar de andere Cycladen.


Andros naar Paros Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 27/05/2024 en 02-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 15:45 18:10 2 uur 25 minuten Alledaags
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.