Skiathos
Alonissos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Skiathos - Alonissos

Veerboot van Skiathos naar Alonissos

Er zijn gewoonlijk 2 dagelijkse en 17 wekelijkse afvaarten tussen Skiathos en Alonissos. 4 maatschappijen varen op deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets en het hele jaar door. Skiathos Alonissos veerboten kosten tussen €33 en €133, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Skiathos Alonissos veerboten.

Skiathos Alonissos Veerboot Tijden

De vroegste Skiathos Alonissos veerboot vertrekt meestal vanuit Skiathos rond 10:05. De laatste ferry vertrekt meestal om 17:40.

Hoe lang is de veerboot van Skiathos naar Alonissos?

Skiathos Alonissos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 29m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 55m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Skiathos Alonissos Vaarschema's

Er zijn gemiddeld 2 dagelijkse afvaarten en tot 17 wekelijkse veerdiensten van Skiathos naar Alonissos. Deze afvaarten worden verzorgd door Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets. Houd er rekening mee dat de dienstregeling tijdens het hoogseizoen vaak toeneemt.

Skiathos Alonissos Veerboot Prijzen

Skiathos Alonissos veerboot prijzen variëren tussen €33* en €133*. De gemiddelde prijs is €77*. De goedkoopste Skiathos Alonissos veerboot prijzen beginnen vanaf €17*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €74*. De gemiddelde prijs voor een auto is €138*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Skiathos naar Alonissos?

De afstand tussen Skiathos en Alonissos is ongeveer 25,8 mijl (41,6 km) of 22,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Skiathos Alonissos veerboot?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Skiathos en Alonissos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Skiathos en Alonissos.

Kan ik te voet reizen van Skiathos naar Alonissos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways, SeaJets tussen Skiathos en Alonissos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Skiathos naar Alonissos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Skiathos naar Alonissos met Anes Ferries, Hellenic Seaways, SeaJets. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Skiathos - Alonissos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 4
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 98 €*
Gemiddelde dagelijkse afvaarten 2
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 17
Gemiddelde vaartijd 1h 29m
Snelste Zeiltijd 55m
Eerste veerboot 10:05
Laatste veerboot 17:40
Afstand 22 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Skiathos naar Alonissos?

De reistijd per veerboot van Skiathos naar Alonissos is ongeveer 1h 42m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Skiathos naar Alonissos?

De prijs van de ferry overtocht van Skiathos naar Alonissos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Skiathos naar Alonissos is 67 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Skiathos naar Alonissos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Skiathos naar Alonissos. Dit zijn
 • Blue Star Ferries
 • Anes Ferries
 • Aegean Flying Dolphins
 • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Skiathos naar Alonissos?

Boek overtochten van Skiathos naar Alonissos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Skiathos naar Alonissos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Skiathos naar Alonissos reizen met
 • Blue Star Ferries
 • Aegean Flying Dolphins
 • SeaJets

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Skiathos naar Alonissos?

Ja, je kunt met een voertuig van Skiathos naar Alonissos reizen met
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Skiathos naar Alonissos?

Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
 • Blue Star Ferries
 • SeaJets

Wat is de afstand tussen Skiathos en Alonissos?

De afstand van Skiathos naar Alonissos is ongeveer 22 zeemijlen.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


Alonissos Gids

Het Griekse eiland Alonissos maakt deel uit van de Noordelijke Sporaden, samen met Skopelos (3 km naar het westen) en Skiathos, en is gelegen in de Egeïsche Zee. Het eiland heeft een ruige natuurlijke landschap en wordt omringd door kleine eilandjes verspreid over de archipel. Alonissos is een eiland ideaal voor bezoekers die willen ontspannen en genieten van ontspannen wandelingen in door dennenbossen, olijf- en boomgaarden. Het eiland is het meest afgelegen van de Noordelijke Sporaden eilandengroep, en is de thuisbasis van de National Marine Park van de Noordelijke Sporaden, een toevluchtsoord voor zeldzame zeevogels, dolfijnen en de mediterrane monniksrob, Monachus Monachus.

Wanneer je per boot op het eiland aankomt zult u Patitíri tegenkomen, de pittoreske haven en de hoofdstad van het eiland met zijn prachtige stenen geplaveide waterkant die zijn naam nam van de wijn persen gebruikt door de lokale bevolking. Hora (of Old Village) is de oude hoofdstad van het eiland. Een middeleeuws kasteel u een prachtig uitzicht op de zee, stenen huizen met foto perfecte hofjes, smalle geplaveide straatjes, dorsen vloeren en een aantal kerken kapselt de essentie van een typische Griekse eiland nederzetting.

Vanuit de haven is er veerboot en draagvleugelboot service vanaf Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros.


Skiathos naar Alonissos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 22/07/2024 en 28-07-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 10:05 11:40 1 uur 35 minuten wo
SeaJets 10:05 12:00 1 uur 55 minuten za
SeaJets 10:05 12:05 2 uur do
SeaJets 10:15 11:10 55 minuten di, za
SeaJets 11:20 13:00 1 uur 40 minuten Ma, di, wo, do, vr, zo
SeaJets 12:30 13:30 1 uur Ma
SeaJets 12:50 13:55 1 uur 5 minuten wo, do, zo
SeaJets 15:00 17:00 2 uur vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.