Agios Konstantinos
Skiathos
Veerboten naar Sporadische eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Agios Konstantinos - Skiathos

Agios Konstantinos naar Skiathos Veerboot

Er zijn ongeveer 5 wekelijkse afvaarten tussen Agios Konstantinos en Skiathos. 2 aanbieders varen deze route Anes Ferries & Magic Sea Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Agios Konstantinos Skiathos veerboten.

Agios Konstantinos Skiathos Veerboot Tijden

Agios Konstantinos Skiathos veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Agios Konstantinos rond 10:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 2u 20m.

Agios Konstantinos Skiathos Veerboot Prijzen

Agios Konstantinos Skiathos veerboot prijzen variëren tussen €83* en €494*. De gemiddelde prijs is €287*. De goedkoopste Agios Konstantinos Skiathos veerboot prijzen beginnen vanaf €41*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €175*. De gemiddelde prijs voor een auto is €363*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Agios Konstantinos naar Skiathos?

De afstand tussen Agios Konstantinos en Skiathos is ongeveer 81,5 km of 44,0 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Agios Konstantinos Skiathos veerboot?

Ja, Anes Ferries, Magic Sea Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Agios Konstantinos en Skiathos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Agios Konstantinos en Skiathos.

Kan ik te voet reizen van Agios Konstantinos naar Skiathos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anes Veerboten, Magic Sea Ferries tussen Agios Konstantinos en Skiathos.

Agios Konstantinos Skiathos Veerdienst schema's

  • Magic Sea Ferries - 5 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Alternatieven voor Agios Konstantinos - Skiathos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Sporadische eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Agios Konstantinos - Skiathos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anes Ferries & Magic Sea Ferries
Gemiddelde prijs 308 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 2h 20m
Eerste veerboot 10:00
Laatste veerboot 11:00
Afstand 44 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Agios Konstantinos naar Skiathos?

De reistijd per veerboot van Agios Konstantinos naar Skiathos is ongeveer 3h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Agios Konstantinos naar Skiathos?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Agios Konstantinos naar Skiathos en dat is
  • Anes Ferries

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Agios Konstantinos naar Skiathos?

Boek overtochten van Agios Konstantinos naar Skiathos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Agios Konstantinos Gids

Agios Konstantinos is een stad en voormalige gemeente in Phthiotida, Griekenland. Na de 2011 administratieve hervormingen werd de stad onderdeel van de gemeente Molos-Agios Konstantinos en is nu gerangschikt als een gemeentelijke eenheid. De stad heeft een haven met regelmatige veerverbindingen naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Alonissos. Deze eilanden zijn onderdeel van de Noordelijke Sporaden archipel.
Het eiland is grotendeels bergachtig en is bedekt met een tapijt van cipres, plataan, eik, en pijnbomen. Door de tapijt behouden de hellingen van het eiland hun vocht om wilde geiten buiten te kunnen grazen. Het bos van Radi, een deel van de Natura 2000-regeling, wordt beschouwd als de oudste van de Balkan. Lage soorten eiken zijn de meest talrijke "bewoners".
Agios Konstantinos ligt 168 km ten noordwesten van Athene en is een kleine badplaats met een bevolking van ongeveer 2000 personen. De stad is door de jaren heen tot een handelsstad en een toeristische bestemmingen geworden vanwege de haven. Bezoekers van de stad kunnen heerlijk ontspannen op het strand, de oude architectuur van de straten bewonderen en de lokale keuken proeven.


Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos is een kleine eiland gelegen aan de Egeïsche Zee. Het eiland is ongeveer 12 km lang en 6 km breed, met een totale oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. Skiathos is de kleinste van de bewoonde eilanden van de Sporaden, waar het grootste deel van de bevolking langs de zuidkust woont, en waar de heuvels meer zachte hellingen hebben. De noordkant van het eiland is heuvelachtiger en robuust. Dennenbossen bestrijkt een groot deel van het interieur delen van het eiland, waardoor het veel groener dan de meeste andere Griekse mediterrane eilanden. De belangrijkste steden op het eiland zijn Skiathos stad en Koukounaries.

Skiathos is bewoond sinds de oudheid. Skiathos stad werd gesticht in de 6e of 7e eeuw voor Christus door de Ioniërs. In de loop der eeuwen is het eiland veroverd en gehouden door een opeenvolging van koloniserende beschavingen, met inbegrip van de Atheners, Spartanen, Macedoniërs, Romeinen, Byzantijnen, Venetianen en Ottomanen.

Skiathos is per boot verbonden met Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.