Mykonos
Andros
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Mykonos - Andros is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Mykonos - Andros

Nieuwste aanbiedingen voor Mykonos - Andros

Mykonos naar Andros Veerboot

De Mykonos Andros veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Cyclades Fast Ferries varen tot maximaal 14 keer per week, Golden Star Ferries 7 keer per week & de veerdienst van SeaJets vaart tot maximaal 7 keer per week.

Er is een totaal van 28 overtochten per week op de Mykonos Andros route tussen Cycladen en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Mykonos naar Andros?

  De reistijd per veerboot van Mykonos naar Andros is ongeveer 1h 58m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Mykonos naar Andros?

  De prijs van de ferry overtocht van Mykonos naar Andros kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Mykonos naar Andros is 49 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Mykonos naar Andros?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Mykonos naar Andros. Dit zijn
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mykonos naar Andros?

  Boek overtochten van Mykonos naar Andros via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Mykonos naar Andros?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Mykonos naar Andros reizen met
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Mykonos naar Andros?

  Ja, je kunt met een voertuig van Mykonos naar Andros reizen met
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Mykonos naar Andros?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Wat is de afstand tussen Mykonos en Andros?

  De afstand van Mykonos naar Andros is ongeveer 98 zeemijlen.

Mykonos Andros Veerboot klantenrecensies

 • "Nice trip with view from upper deck"

  Nice trip with view from upper deck

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "staking"

  Wij hadden voor de reis van Andros naar Mykonos reis geboekt bij toeval kwamen we er achter dat er een staking was op de reisdag. Op eigen initiatief vlug een omboeking geregeld. We hadden een reservering dus wel een bericht verwacht. Eigenlijk wel gek want over alles wat de reservering aan gaat krijg je steeds netjes bericht. Viel ons erg tegen normaliter zijn we zeer tevreden.

  'Superferry' travelled on Superferry

  Lees meer Lees minder
 • "Goede overtocht"

  Netjes oprijd vertrokken. Ondanks de harde wind was er binnen niet te merken. Buiten waaide je uit je vel en voelde je zelfs spetters.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Mykonos Gids

Mykonos is een Grieks eiland in de Cycladen eilandengroep en is gelegen tussen de eilanden Tinos, Syros, Paros en Naxos. De belangrijkste stad van het eiland is ook wel Mykonos genoemd, maar ook Chora. Het eiland heeft een bruisend nachtleven en wordt aangeduid als het "Ibiza van Griekenland" vanwege de zomer club scene die grote aantallen toeristen trekt elk jaar. De architectuur van Chora is een typisch voorbeeld van de Cycladen, met witgekalkte kubieke huizen met blauwe ramen, charmante smalle straatjes met kiezel stoned trottoirs en kleine witte kapelletjes met hemelsblauwe koepels. Veel bezoekers kiezen om gewoon een wandeling maken door Chora, de oude haven, Klein Venetië en het kasteel te nemen in de charme van de stad.

Er zijn twee havens op het eiland. Het oude Mykonos Haven is waar alle veerboten aankomen en de nieuwe haven van Tourlos wordt meestal gebruikt door cruiseschepen. veerboten van Mykonos vertrekken naar Piraeus en Rafina op het Griekse vasteland en de andere Cycladen, de Dodekanesos eilanden en naar Kreta. Conventionele en high speed ferries verzorgen diensten naar en van het eiland.


Andros Gids

Het Griekse eiland Andros maakt deel uit van de Cycladen en is ongeveer 40 km lang en 16 km breed op het breedste punt. Andros ligt op ongeveer 10 km naar het zuidoosten van het eiland Euboea en 3 km naar het noorden van Tinos. Andros is het meest noordelijke eiland van de groep en heeft een grote marine-traditie met een echte ansichtkaart landschap. Afgezien van de zandstranden, zijn er rotskusten, bergketens afgewisseld met vruchtbare vlaktes, weelderige vegetatie en overvloedig stromende beekjes. De hoofdstad van het eiland, Hora (wat betekent "hoofddorp") is de thuisbasis van de beroemde Griekse kapiteins en reders, en er is een opmerkelijke combinatie van middeleeuwse, neoklassieke en de stijl van het eiland duidelijk in zijn huizen. Trappen, een ruim plein met bomen, smalle straatjes, opmerkelijke kerken en musea, winkels, cafés en restaurants hun rol spelen in de schoonheid van de plaats. Naar boven dat schoonheid af, is er een Frankische kasteel op een eilandje verbonden met het belangrijkste eiland met een gebogen stenen brug dateert uit de 13e eeuw.

Het eiland is verbonden met de havens van Piraeus en Rafina en ook naar de andere eilanden van de Cycladen, Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi en Amorgos.


Aan boord van de schepen

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking