Heraklion
Tinos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Heraklion - Tinos is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Tinos

Heraklion naar Tinos Veerboot

De Heraklion Tinos veerdienst verbindt Kreta met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 25 minuten Terwijl de veerdienst van Minoan Lines vertrekt tot 1 keer per week en duurt 6 uur 20 minuten.

Dus dat is een totaal van 6 overtochten per week op de Heraklion Tinos route tussen Kreta en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Tinos?

  De reistijd per veerboot van Heraklion naar Tinos is ongeveer 5h 52m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Tinos?

  De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Tinos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Tinos is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Tinos?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Tinos. Dit zijn
  • SeaJets
  • Minoan Lines
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Tinos?

  Boek overtochten van Heraklion naar Tinos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Heraklion naar Tinos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Heraklion naar Tinos reizen met
  • SeaJets
  • Minoan Lines
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Heraklion naar Tinos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Heraklion naar Tinos reizen met
  • SeaJets
  • Minoan Lines
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Heraklion naar Tinos?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • SeaJets
 • Wat is de afstand tussen Heraklion en Tinos?

  De afstand van Heraklion naar Tinos is ongeveer 0 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos is gelegen in het noorden van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Tinos is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie omdat de stranden rustig zijn, en omgeven zijn door vele toeristische faciliteiten en accommodatie. De meest traditionele dorpen in het binnenland gelegen en staan bekend om hun prachtige architectuur. Pyrgos is de meest karakteristieke dorp met een lange traditie in marmer snijwerk. Het eiland is ook een bijzondere locatie voor de Grieken als het is de thuisbasis van de kerk van Panagia (Maagd), beschouwd als de beschermer van het land, met een wonderbaarlijke icoon binnen. Deze kerk ontvangt duizenden pelgrims het hele jaar door, met name op 15 augustus.

Tinos is per boot verbonden met Piraeus en Rafina, en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en bijna alle van de Cycladische eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.