Sifnos
Kythnos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Sifnos - Kythnos

Veerboot van Sifnos naar Kythnos

Gemiddeld zijn er 3 wekelijkse afvaarten tussen Sifnos en Kythnos. Deze veerdienst wordt uitgevoerd door Zante Ferries. Sifnos Kythnos veerboten kosten tussen de €15 en €44, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Sifnos Kythnos veerboten.

Sifnos Kythnos Veerdienst Tijden

De eerste Sifnos Kythnos veerboot vertrekt meestal vanuit Sifnos rond 14:50. De laatste ferry vertrekt meestal om 16:40.

Hoe lang is de veerboot van Sifnos naar Kythnos?

Sifnos Kythnos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 2u 15m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 2u 15m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Sifnos Kythnos Veerdienst schema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 3 wekelijkse veerdiensten van Sifnos naar Kythnos. Deze afvaarten worden verzorgd door Zante Ferries. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Sifnos Kythnos Veerboot Prijzen

Sifnos Kythnos veerboot prijzen variëren tussen €15* en €44*. De gemiddelde prijs is meestal €21*. De goedkoopste Sifnos Kythnos veerboot prijzen beginnen vanaf €8*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €16*. De gemiddelde prijs voor een auto is €47*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Sifnos naar Kythnos?

De afstand tussen Sifnos en Kythnos is ongeveer 31,6 mijl (50,9 km) of 27,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Sifnos Kythnos veerboot?

Ja, Zante Veerboten laat auto's toe aan boord van de veerboten tussen Sifnos en Kythnos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Sifnos en Kythnos.

Kan ik te voet reizen van Sifnos naar Kythnos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Zante Veerboten tussen Sifnos en Kythnos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Sifnos naar Kythnos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Sifnos naar Kythnos met Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier in het voertuig moet blijven tijdens de reis, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Sifnos - Kythnos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 1
Bedieningspersoneel Zante Ferries
Gemiddelde prijs 27 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 2h 15m
Eerste veerboot 14:50
Laatste veerboot 16:40
Afstand 27 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Sifnos naar Kythnos?

De reistijd per veerboot van Sifnos naar Kythnos is ongeveer 2h 20m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Sifnos naar Kythnos?

De prijs van de ferry overtocht van Sifnos naar Kythnos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Sifnos naar Kythnos is 25 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Sifnos naar Kythnos?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Sifnos naar Kythnos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Sifnos naar Kythnos?

Boek overtochten van Sifnos naar Kythnos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Sifnos en Kythnos?

De afstand van Sifnos naar Kythnos is ongeveer 27 zeemijlen.

Sifnos Gids

Het Griekse eiland Sifnos is één van de Cycladen en ligt tussen het eiland Serifos en het eiland Milos. Sifnos is gelegen in het westen van Delos en Paros en ongeveer 130 km van de haven van Piraeus op het Griekse vasteland. Hoofdstad van het eiland is Apollonia, ook wel Hora, en is gebouwd op drie heuvels in het centrum van het eiland in de vorm van een amfitheater. De stad wordt gekenmerkt door zijn witte huisjes in de typische Cycladische stijl. Folklore Museum van het eiland is gevestigd in Apollonia, in Hiroon Square - die Plein van Heroes betekent. Een van de meest populaire toeristische attracties op het eiland is het middeleeuwse kasteel, gelegen op ongeveer 3,5 km van Apollonia. Het werd gebouwd op de top van de oude hoofdstad van het eiland en heeft nog steeds de originele kenmerken van een Venetiaanse vesting. Het werd opgericht door de Da Corogna dynastie in rond 1635.

De stad Kamares is de thuisbasis van de haven van het eiland en in de zomer zijn er veerdiensten naar Piraeus, naar andere Cycladische eilanden zoals Serifos, Folegandros, Kythnos, Ios, Santorini en ook naar Kreta.


Kythnos Gids

Het Griekse eiland Kithnos, ook wel "thermia" genoemd vanwege zijn thermale bronnen, ligt zeer dicht bij Attica en blijft een van de minder bezochte eilanden van de Cycladen. Haven van het eiland (Merihas) en kapitaal (Hora) alsook Loutrá en Dryopida bevinden zich in het noorden van het eiland. In het zuiden, worden alleen de gebieden die door de baai van Agios Dimitrios en Panayia Canala bewoond. Dit is waar een beroemde klooster ligt in een dennenbos.

Kythnos is zeker de plek voor thermisch toerisme. Een modern wellnesscentrum in werking is in Loutrá, met twee hete bronnen in het gebied. De volgende bronnen zijn beroemd om hun therapeutische effectiviteit sinds de oudheid, namelijk het voorjaar van Ayioi Anárgyroi, binnen in de spa-faciliteiten, en de veer van de Kaukasus, waar de temperatuur van het water 52C bereikt geweest.

Veerdiensten vanuit Kythnos vertrekken naar de haven van Piraeus en naar de haven van Lavrio. De overtocht naar Piraeus duurt ongeveer 3 uur met de conventionele ferry en ongeveer een uur met de high speed ferry. De vaartijd naar Lavrio is ongeveer 2 uur. Kythnos is ook per boot verbonden met de eilanden van Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros en Kea.


Sifnos naar Kythnos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 14:40 17:00 2 uur 20 minuten di
Aegean Sea Lines 16:15 18:35 2 uur 20 minuten di
Aegean Sea Lines 16:35 18:55 2 uur 20 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.