Kavala
Agios Efstratios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Agios Efstratios

Veerboot van Kavala naar Agios Efstratios

Er zijn ongeveer 3 wekelijkse afvaarten tussen Kavala en Agios Efstratios. 2 operators varen deze route Hellenic Seaways & SeaJets. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kavala Agios Efstratios veerboten.

Kavala Agios Efstratios Veerboot Tijden

Kavala Agios Efstratios veerboot afvaarten vertrekken meestal vanuit Kavala rond 09:00. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 6u 39m.

Kavala Agios Efstratios Veerboot Prijzen

Kavala Agios Efstratios veerboot prijzen variëren tussen €52* en €264*. De gemiddelde prijs is €153*. De goedkoopste Kavala Agios Efstratios veerboot prijzen beginnen vanaf €33*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €97*. De gemiddelde prijs voor een auto is €260*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers voertuig type route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kavala naar Agios Efstratios?

De afstand tussen Kavala en Agios Efstratios is ongeveer 96,1 mijl (154,6 km) of 83,5 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kavala Agios Efstratios veerboot?

Ja, Hellenic Seaways, SeaJets staan auto's aan boord toe op veerboten tussen Kavala en Agios Efstratios. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kavala en Agios Efstratios.

Kan ik te voet reizen van Kavala naar Agios Efstratios?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Hellenic Seaways, SeaJets tussen Kavala en Agios Efstratios.

Kavala Agios Efstratios Veerdienst schema's

  • SeaJets - 3 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaart

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kavala - Agios Efstratios Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Hellenic Seaways & SeaJets
Gemiddelde prijs 114 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 3
Gemiddelde vaartijd 6h 38m
Snelste Zeiltijd 6h 30m
Eerste veerboot 09:00
Laatste veerboot 18:00
Afstand 83 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Agios Efstratios?

De reistijd per veerboot van Kavala naar Agios Efstratios is ongeveer 6h 51m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Agios Efstratios?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Kavala naar Agios Efstratios. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Agios Efstratios?

Boek overtochten van Kavala naar Agios Efstratios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland aan de rand van de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 80 km naar het noordwesten van het eiland Lesbos en 30 km naar het zuiden van het eiland Lemnos. Het enige gehucht op het eiland ligt in de vallei gevormd door twee gedroogde rivierbeddingen. Tot de aardbeving van 1968 dit is waar de lokale bevolking hadden hun groente en fruit tuinen. De oude gehucht zat op de top van de heuvel, boven de haven, met stenen, twee of drie verdiepingen traditionele huizen. Echter na de aardbeving de bewoners werden gedwongen door de militaire regering om te verhuizen naar een uniforme huizen, het verlaten van hun oude "Chora". Gelukkig, een deel van de stenen huizen werden gered van de volledige vernietiging; deze werden hersteld door de lokale bevolking van Agios Efstratios. Een van hen, de Marasleios School van 1909, op dit moment herbergt het Museum van de Democratie. Terwijl op het eiland bezoekers moeten de ruïnes van de oude stad te zien op de heuvel van Agios Minas, de kerken van Christos, Agios Nikolaos en Agios Vasileios, gebouwd in 1727.

Agios Efstratios is verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook verbinding van Agios Efstratios veerboot naar de eilanden van Noord-Egeïsche Eilanden veerboot via een derde eiland en naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De veerboot naar Agios Efstratios zal neemt ongeveer 5-10,5 uur afhankelijk van het aantal tussenstops onder weg.


Kavala naar Agios Efstratios Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 15/04/2024 en 21-04-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Hellenic Seaways 12:00 16:00 4 uur Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.