Kavala
Agios Efstratios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Kavala - Agios Efstratios is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Nieuwste aanbiedingen voor Kavala - Agios Efstratios

Kavala naar Agios Efstratios Veerboot

De Kavala Agios Efstratios veerdienst verbindt Griekenland met Egeïsche eilanden en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Hellenic Seaways veerdienst gaat tot 5 keer per week met een vaartijd van ongeveer 6 uur 20 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 4 keer per week en duurt 6 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Kavala Agios Efstratios route tussen Griekenland en Egeïsche eilanden. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Griekenland naar Egeïsche eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Kavala naar Agios Efstratios?

  De reistijd per veerboot van Kavala naar Agios Efstratios is ongeveer 6h 25m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Kavala naar Agios Efstratios?

  De prijs van de ferry overtocht van Kavala naar Agios Efstratios kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kavala naar Agios Efstratios is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Kavala naar Agios Efstratios?

  Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kavala naar Agios Efstratios. Dit zijn
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kavala naar Agios Efstratios?

  Boek overtochten van Kavala naar Agios Efstratios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Kavala naar Agios Efstratios?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Kavala naar Agios Efstratios reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Kavala naar Agios Efstratios?

  Ja, je kunt met een voertuig van Kavala naar Agios Efstratios reizen met
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Mogen huisdieren mee op de veerboot van Kavala naar Agios Efstratios?

  Ja, huisdieren zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig. Momenteel kun je huisdieren meenemen aan boord van de veerboten van
  • Hellenic Seaways
 • Wat is de afstand tussen Kavala en Agios Efstratios?

  De afstand van Kavala naar Agios Efstratios is ongeveer 0 zeemijlen.

Kavala Gids

Kavala is een stad en de belangrijkste zeehaven van Oost-Macedonië, gelegen in het noorden van Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Kavala, aan de overkant van het eiland Thassos en ligt ongeveer 160 km van Thessaloniki, 37 km van Drama en 56 km van Xanthi. De stad heeft een rijke geschiedenis en er is veel te zien en te doen. Het Kasteel van Kavala domineert de top van het schiereiland, waar de oude stad werd gebouwd. Tijdens de Byzantijnse periode en later, werden herhaald wederopbouw werken en fortificatie reparaties door de Byzantijnen, Venetianen en Turken. Elke periode in de moderne geschiedenis heeft sporen op de muren achtergelaten. Het kasteel (citadel) in de huidige vorm werd gebouwd in het eerste kwart van de 15e eeuw op een fundament uit de Byzantijnse periode. Andere bezienswaardigheden zijn onder andere Kamares (het oude aquaduct), die gebouwd werd in de Romeinse/Byzantijnse periode, The Imaret en Het Huis van Mehmet Ali in het Oude Stadsplein.

Vanuit de stad haven vertrekken veerboten naar Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi en Mytilene.


Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland aan de rand van de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 80 km naar het noordwesten van het eiland Lesbos en 30 km naar het zuiden van het eiland Lemnos. Het enige gehucht op het eiland ligt in de vallei gevormd door twee gedroogde rivierbeddingen. Tot de aardbeving van 1968 dit is waar de lokale bevolking hadden hun groente en fruit tuinen. De oude gehucht zat op de top van de heuvel, boven de haven, met stenen, twee of drie verdiepingen traditionele huizen. Echter na de aardbeving de bewoners werden gedwongen door de militaire regering om te verhuizen naar een uniforme huizen, het verlaten van hun oude "Chora". Gelukkig, een deel van de stenen huizen werden gered van de volledige vernietiging; deze werden hersteld door de lokale bevolking van Agios Efstratios. Een van hen, de Marasleios School van 1909, op dit moment herbergt het Museum van de Democratie. Terwijl op het eiland bezoekers moeten de ruïnes van de oude stad te zien op de heuvel van Agios Minas, de kerken van Christos, Agios Nikolaos en Agios Vasileios, gebouwd in 1727.

Agios Efstratios is verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook verbinding van Agios Efstratios veerboot naar de eilanden van Noord-Egeïsche Eilanden veerboot via een derde eiland en naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De veerboot naar Agios Efstratios zal neemt ongeveer 5-10,5 uur afhankelijk van het aantal tussenstops onder weg.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.