Athene (Piraeus)
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Athene (Piraeus) - Kimolos

Veerboot van Athene (Piraeus) naar Kimolos

3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries en vaart het hele jaar door. Athene (Piraeus) Kimolos veerboten kosten tussen €74 en €280, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Athene (Piraeus) Kimolos veerboten.

Athene (Piraeus) Kimolos Veerboot Tijden

De eerste Athene (Piraeus) Kimolos veerboot vertrekt gewoonlijk rond 07:00 vanuit Athene (Piraeus). De laatste ferry vertrekt meestal om 14:15.

Hoe lang is de veerboot van Athene (Piraeus) naar Kimolos?

Athene (Piraeus) Kimolos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 7u 36m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 6u 35m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Athene (Piraeus) Kimolos Veerdienst schema's

Er is 1 wekelijkse afvaart van Athene (Piraeus) naar Kimolos verzorgd door Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries. Dienstregelingen kunnen veranderen van seizoen tot seizoen.

Athene (Piraeus) Kimolos Veerboot Prijzen

Athene (Piraeus) Kimolos veerboot prijzen variëren tussen €74* en €280*. De gemiddelde prijs is €137*. De goedkoopste Athene (Piraeus) Kimolos veerboot prijzen beginnen vanaf €38*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €108*. De gemiddelde prijs voor een auto is €246*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Athene (Piraeus) naar Kimolos?

De afstand tussen Athene (Piraeus) en Kimolos is ongeveer 97,9 mijl (157,6 km) of 85,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Athene (Piraeus) Kimolos veerboot?

Ja, Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Athene (Piraeus) en Kimolos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Athene (Piraeus) en Kimolos.

Kan ik te voet reizen van Athene (Piraeus) naar Kimolos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries tussen Athene (Piraeus) en Kimolos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Athene (Piraeus) naar Kimolos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Athene (Piraeus) naar Kimolos met Aegean Speed Lines, SeaJets, Zante Ferries. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Athens (Piraeus) - Kimolos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Speed Lines, SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 175 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 7h 36m
Snelste Zeiltijd 6h 35m
Eerste veerboot 07:00
Laatste veerboot 14:15
Afstand 85 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Kimolos?

De reistijd per veerboot van Piraeus naar Kimolos is ongeveer 4h 50m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Kimolos?

De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Kimolos is 161 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Kimolos?

Er zijn 4 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Kimolos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
  • Aegean Sea Lines

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Kimolos?

Boek overtochten van Piraeus naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Piraeus en Kimolos?

De afstand van Piraeus naar Kimolos is ongeveer 85 zeemijlen.

Athene (Piraeus) Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


Piraeus naar Kimolos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Zante Ferries 07:00 13:05 6 uur 5 minuten di, do
Aegean Sea Lines 07:00 13:20 6 uur 20 minuten za
Aegean Sea Lines 07:00 13:45 6 uur 45 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.