Piraeus
Kimolos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Piraeus - Kimolos is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Piraeus - Kimolos

Nieuwste aanbiedingen voor Piraeus - Kimolos

Piraeus naar Kimolos Veerboot

De Piraeus Kimolos veerdienst verbindt Athene met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 3 veermaatschappijen. Zante Ferries varen tot maximaal 3 keer per week, Aegean Speed Lines 3 keer per week & de veerdienst van SeaJets vaart tot maximaal 1 keer per week.

Er is een totaal van 7 overtochten per week op de Piraeus Kimolos route tussen Athene en Cycladen en met 3 veermaatschappijen is het raadzaam om allen te vergelijken en ervoor te zorgen dat u het beste tarief krijgt voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Athene naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • Hoe lang duurt de overtocht van Piraeus naar Kimolos?

  De reistijd per veerboot van Piraeus naar Kimolos is ongeveer 4h 53m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • Hoeveel kost de overtocht van Piraeus naar Kimolos?

  De prijs van de ferry overtocht van Piraeus naar Kimolos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Piraeus naar Kimolos is 0 €.
 • Welke ferry maatschappijen varen van Piraeus naar Kimolos?

  Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Piraeus naar Kimolos. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
 • Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Piraeus naar Kimolos?

  Boek overtochten van Piraeus naar Kimolos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Piraeus naar Kimolos?

  Ja, je kunt als voetpassagier van Piraeus naar Kimolos reizen met
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
 • Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Piraeus naar Kimolos?

  Ja, je kunt met een voertuig van Piraeus naar Kimolos reizen met
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
 • Kan ik mijn hond mee aan boord nemen bij ferry overtochten van Piraeus naar Kimolos?

  Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Zante Ferries
  • Aegean Speed Lines
  • SeaJets
 • Wat is de afstand tussen Piraeus en Kimolos?

  De afstand van Piraeus naar Kimolos is ongeveer 0 zeemijlen.

Piraeus Gids

Piraeus is een havenstad in Griekenland. De stad ligt aan de Golf van Egina in de regio Attica en maakt deel uit van het stedelijke gebied rondom Athene. Het centrum van Athene ligt op ongeveer 12 km van Piraeus. Het centrum van Piraeus is druk met verkeer en niet erg toeristisch. De stad beschikt over bankkantoren, openbare gebouwen, voetgangersgebieden en winkelstraten. De wijken rondom de jachthaven van Zea en de haven van Mikrolimano zijn aantrekkelijker en bieden een ruime keuze aan restaurants, cafés en bars.

Piraeus is de belangrijkste haven van Griekenland en de derde grootste haven ter wereld. De haven speelt een belangrijke rol binnen de maritieme industrie en vormt de thuisbasis voor de Griekse koopvaardij. Na een recente renovatie is de kwaliteit van de voorzieningen in de haven aanzienlijk verbeterd. In de haven bevinden zich geldautomaten, wisselkantoren, restaurants, cafés, bars een aantal reisbureaus die veerboottickets verkopen. Vanuit Piraeus vertrekken veerboten naar Kreta, de Cycladen, de Dodekanesos, het oostelijke deel van Griekenland en verschillende bestemmingen aan de noordelijke en oostelijke Egeïsche Zee.


Kimolos Gids

Het Griekse eiland Kimolos ligt aan de Egeïsche Zee en behoort tot de Cycladen eilandengroep. Het eiland wordt gescheiden van het nabijgelegen eiland Milos door de Straat van Kimolos. Volgens de traditie, het is vernoemd naar Kimolos, de eerste bewoner van het eiland. Echinousa is ook een geregistreerde naam van het eiland tijdens de oudheid, waarschijnlijk vanwege de slang Echidna (adder), het zijn vaak zelfs vandaag de dag op het eiland. Sinds de oudheid het eiland een slagveld tussen het oude Athene, de heerser van het eiland, en Sparta, de heerser van de nabijgelegen Milos is geweest.

Kimolos behoort tot de lijn van de West-Cycladen en is per boot verbonden met de nabijgelegen eilanden en de haven van Piraeus, Athene, met veerdiensten het hele jaar door. Tijdens het toeristische periode, het eiland heeft meestal dagelijkse verbindingen naar Piraeus en naar de andere eilanden. Ook reizen via Milos is mogelijk vanwege de frequente verbinding van de twee eilanden.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking