Thira naar Tinos Veerboot

De Thira Tinos veerdienst verbindt Cycladen met Cycladen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De SeaJets veerdienst gaat tot 6 keer per week met een vaartijd van ongeveer 3 uur 10 minuten Terwijl de veerdienst van Golden Star Ferries vertrekt tot 14 keer per week en duurt 4 uur 35 min.

Dus dat is een totaal van 20 overtochten per week op de Thira Tinos route tussen Cycladen en Cycladen. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Thira - Tinos Veerbootmaatschappij

Gemiddelde Thira Tinos tarieven

De getoonde prijzen vertegenwoordigen de gemiddelde prijs die onze klanten hebben betaald. De meeste Thira Tinos boekingen zijn voor een personenauto en 1 passagier.

Tinos Gids

Het Griekse eiland Tinos is gelegen in het noorden van de Cycladen, aan de Egeïsche Zee. Tinos is ideaal voor een ontspannen gezinsvakantie omdat de stranden rustig zijn, en omgeven zijn door vele toeristische faciliteiten en accommodatie. De meest traditionele dorpen in het binnenland gelegen en staan bekend om hun prachtige architectuur. Pyrgos is de meest karakteristieke dorp met een lange traditie in marmer snijwerk. Het eiland is ook een bijzondere locatie voor de Grieken als het is de thuisbasis van de kerk van Panagia (Maagd), beschouwd als de beschermer van het land, met een wonderbaarlijke icoon binnen. Deze kerk ontvangt duizenden pelgrims het hele jaar door, met name op 15 augustus.

Tinos is per boot verbonden met Piraeus en Rafina, en met de eilanden Andros, Syros en Mykonos, en bijna alle van de Cycladische eilanden.