Mesta
Agios Efstratios
Veerboten naar Egeïsche eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mesta - Agios Efstratios

Mesta naar Agios Efstratios Veerboot

De Mesta Agios Efstratios veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Egeïsche eilanden. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, SeaJets. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 30 minuten.

Mesta Agios Efstratios vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mesta naar Agios Efstratios?

De reistijd per veerboot van Mesta naar Agios Efstratios is ongeveer 5h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Mesta naar Agios Efstratios?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mesta naar Agios Efstratios en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mesta naar Agios Efstratios?

Boek overtochten van Mesta naar Agios Efstratios via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Mesta Gids

Mesta is een traditionele middeleeuwse nederzetting gelegen op het Griekse eiland Chios, de vijfde grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en is gelegen ongeveer 7 km van de kust van Anatolië en wordt gescheiden van Turkije door de Straat van Chios. Het dorp is een wonder met zijn geplaveide ringweg, de prachtige kerk van Taxiarxis, de imposante toren en het dorpsplein genaamd "Livadi" door de lokale bevolking. Mesta gastheert de tweede haven van het eiland, met diensten op een regelmatige basis. Het dorp Mesta geeft je het gevoel dat de geschiedenis en moderniteit naast elkaar kunnen bestaan, dit creëert een mystieke sfeer van tijdloze charme. De huidige bewoners van Mesta hebben de tradities van de 14e eeuw dorp behouden. De belangrijkste attractie zijn de carnaval festiviteiten met diverse activiteiten.

Veerdiensten worden het het hele jaar verzorgd tussen Mesta, Psara eiland en Lavrion Attica.


Agios Efstratios Gids

Agios Efstratios is een klein eiland aan de rand van de Egeïsche Zee en ligt op ongeveer 80 km naar het noordwesten van het eiland Lesbos en 30 km naar het zuiden van het eiland Lemnos. Het enige gehucht op het eiland ligt in de vallei gevormd door twee gedroogde rivierbeddingen. Tot de aardbeving van 1968 dit is waar de lokale bevolking hadden hun groente en fruit tuinen. De oude gehucht zat op de top van de heuvel, boven de haven, met stenen, twee of drie verdiepingen traditionele huizen. Echter na de aardbeving de bewoners werden gedwongen door de militaire regering om te verhuizen naar een uniforme huizen, het verlaten van hun oude "Chora". Gelukkig, een deel van de stenen huizen werden gered van de volledige vernietiging; deze werden hersteld door de lokale bevolking van Agios Efstratios. Een van hen, de Marasleios School van 1909, op dit moment herbergt het Museum van de Democratie. Terwijl op het eiland bezoekers moeten de ruïnes van de oude stad te zien op de heuvel van Agios Minas, de kerken van Christos, Agios Nikolaos en Agios Vasileios, gebouwd in 1727.

Agios Efstratios is verbonden met de haven van Piraeus en naar de nabijgelegen Sporaden eilanden Skopelos, Alonissos, Skyros etc. Er zijn ook verbinding van Agios Efstratios veerboot naar de eilanden van Noord-Egeïsche Eilanden veerboot via een derde eiland en naar de havens van Thessaloniki, Kavala en Alexandroupolis. De veerboot naar Agios Efstratios zal neemt ongeveer 5-10,5 uur afhankelijk van het aantal tussenstops onder weg.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.