Heraklion
Milos
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Heraklion - Milos

Veerboot van Kreta (Heraklion) naar Milos

Er zijn gemiddeld 5 wekelijkse afvaarten tussen Kreta (Heraklion) en Milos. 2 operators varen deze route Anek Lines & Minoan Lines en loopt het hele jaar door. Kreta (Heraklion) Milos veerboten kosten tussen €65 en €185, afhankelijk van ticket details. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kreta (Heraklion) Milos veerboten.

Kreta (Heraklion) Milos Veerboot Tijden

De eerste Kreta (Heraklion) Milos veerboot vertrekt meestal vanuit Kreta (Heraklion) rond 09:30. De laatste ferry vertrekt meestal om 21:00.

Hoe lang is de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Milos?

Kreta (Heraklion) Milos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 5 uur 0m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 4u 20m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen de veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Kreta (Heraklion) Milos Vaarschema's

Gemiddeld zijn er ongeveer 5 wekelijkse veerdiensten van Kreta (Heraklion) naar Milos. Deze afvaarten worden verzorgd door Anek Lines & Minoan Lines. Houd er rekening mee dat de dienstregelingen per seizoen kunnen verschillen.

Kreta (Heraklion) Milos Veerboot Prijzen

Kreta (Heraklion) Milos veerboot prijzen variëren tussen €65* en €185*. De gemiddelde prijs is €112*. De goedkoopste Kreta (Heraklion) Milos veerboot prijzen beginnen vanaf €27*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €100*. De gemiddelde prijs voor een auto is €277*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Kreta (Heraklion) naar Milos?

De afstand tussen Kreta (Heraklion) en Milos is ongeveer 99,1 mijl (159,5 km) of 86,1 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Kreta (Heraklion) Milos veerboot?

Ja, Anek Lines, Minoan Lines staan auto's toe aan boord van veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Milos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kreta (Heraklion) en Milos.

Kan ik te voet reizen van Kreta (Heraklion) naar Milos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Anek Lijnen, Minoan Lijnen tussen Kreta (Heraklion) en Milos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Kreta (Heraklion) naar Milos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten die reizen van Kreta (Heraklion) naar Milos met Anek Lines. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Heraklion - Milos

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Kreta naar Cycladen.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Crete (Heraklion) - Milos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel Anek Lines & Minoan Lines
Gemiddelde prijs 142 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 5
Gemiddelde vaartijd 5h 0m
Snelste Zeiltijd 4h 20m
Eerste veerboot 09:30
Laatste veerboot 21:00
Afstand 86 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Heraklion naar Milos?

De reistijd per veerboot van Heraklion naar Milos is ongeveer 7h 56m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Heraklion naar Milos?

De prijs van de ferry overtocht van Heraklion naar Milos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Heraklion naar Milos is 131 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Heraklion naar Milos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Heraklion naar Milos. Dit zijn
  • Anek Lines
  • Minoan Lines
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Heraklion naar Milos?

Boek overtochten van Heraklion naar Milos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Heraklion en Milos?

De afstand van Heraklion naar Milos is ongeveer 86 zeemijlen.

Heraklion Gids

Heraklion is de grootste stad en hoofdstad van het Griekse eiland Kreta en is één van de grootste steden van Griekenland. Knossos is de belangrijkste archeologische site in Kreta, en bevindt zich ongeveer 5 km ten zuidoosten van de stad, en was het paleis van Koning Minos en volgens de mythologie, de thuisbasis van de Minotaurus. Het paleis werd gebouwd rond 1900 voor Christus, over de resten van een neolithische nederzetting.

De enorme Archeologisch Museum, omgezet van een oude elektriciteitscentrale, op een hoek van het centrale Eleftherias Square, verzamelt samen veel van de vondsten uit Knossos, Archanes, Phaestos, Zakros en vele andere archeologische sites in Kreta. Het museum beslaat een periode vanaf een paar duizend jaar geleden, door de Minoïsche, post-Minoïsche en latere perioden. Populaire hoogtepunten zijn de discus van Phaestos, klassieke Griekse en Romeinse beeldhouwwerken, fresco's, sieraden, muurschilderingen en aardewerk.

Heraklion is een belangrijke haven voor de veerboten en vrachtschepen. Reizigers kunnen veerboten en boten van Heraklion nemen naar bestemmingen zoals Santorini, Ios, Paros, Mykonos en Rhodos. Er zijn ook verschillende dagelijks veerboten naar Piraeus, de haven van Athene op het vasteland van Griekenland.


Milos Gids

Het Griekse eiland Milos is het meest westelijke eiland van de Cycladen eilandengroep. Milos heeft ongeveer 5000 inwoners verspreid over 7 kleine steden (zoals Adamas, Plaka). Milos is bekend als de plaats waar het standbeeld van Venus, of Aphrodite, nu in het Louvre Museum in Parijs, werd ontdekt. Het eiland verwelkomt veel bezoekers en heeft prachtige stranden met rotsen en kristalheldere water. Milos wordt ook wel aangeduid als "het eiland van Kleuren" dankzij zijn fabelachtige schoonheid van vulkanische oorsprong.

Het eiland is per boot en snelle catamarans verbonden met de haven van Piraeus in Athene, alle Cycladen, Dodekanesos eilanden en Kreta. Tijdens het hoogseizoen in de zomer zijn er dagelijks geplande diensten van en naar het eiland. Er zijn twee havens in Milos, de belangrijkste haven van Adamas en een andere haven in Apollonia, die het eiland Milos verbindt met de eilanden Kimolos en Glaronissia.


Heraklion naar Milos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 20/05/2024 en 26-05-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 08:00 16:10 8 uur 10 minuten wo
SeaJets 08:00 17:05 9 uur 5 minuten Ma, di, do, vr, za, zo
Minoan Lines 21:00 02:10 5 uur 10 minuten Alledaags

Onboard the ferries

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.