Alonissos
Glossa
Veerboten naar Skopelos Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Alonissos - Glossa

Veerboot van Alonissos naar Glossa (Skopelos)

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Alonissos en Glossa (Skopelos). 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. Alonissos Glossa (Skopelos) veerboten kosten tussen de €18 en €70, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Alonissos Glossa (Skopelos) veerboten.

Alonissos Glossa (Skopelos) Veerdienst Tijden

De eerste Alonissos Glossa (Skopelos) ferry vertrekt meestal vanuit Alonissos rond 06:10. De laatste ferry vertrekt meestal om 10:00.

Hoe lang is de veerboot van Alonissos naar Glossa (Skopelos)?

Alonissos Glossa (Skopelos) Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1 uur 5 duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 5m. Vaartijden kunnen variëren, de duur verschilt vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Alonissos Glossa (Skopelos) Veerboot Prijzen

Alonissos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen variëren tussen €18* en €70*. De gemiddelde prijs is meestal €45*. De goedkoopste Alonissos Glossa (Skopelos) veerboot prijzen beginnen vanaf €18*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €45*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Alonissos naar Glossa (Skopelos)?

De afstand tussen Alonissos en Glossa (Skopelos) is ongeveer 17,5 mijl (28,1 km) of 15,2 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de Alonissos Glossa (Skopelos) veerboot?

Nee, veerbootmaatschappijen staan momenteel geen auto's toe op de overtochten tussen Alonissos en Glossa (Skopelos).

Kan ik te voet reizen van Alonissos naar Glossa (Skopelos)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways tussen Alonissos en Glossa (Skopelos).

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Alonissos naar Glossa (Skopelos)?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Alonissos naar Glossa (Skopelos) met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Alternatieven voor Alonissos - Glossa

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sporadische eilanden naar Skopelos Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Alonissos - Glossa (Skopelos) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 58 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 1h 5m
Eerste veerboot 06:10
Laatste veerboot 10:00
Afstand 15 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-07-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Alonissos naar Glossa?

De reistijd per veerboot van Alonissos naar Glossa is ongeveer 1h 23m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Alonissos naar Glossa?

De prijs van de ferry overtocht van Alonissos naar Glossa kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Alonissos naar Glossa is 35 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Alonissos naar Glossa?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Alonissos naar Glossa. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Alonissos naar Glossa?

Boek overtochten van Alonissos naar Glossa via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Alonissos naar Glossa?

Ja, je kunt als voetpassagier van Alonissos naar Glossa reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Wat is de afstand tussen Alonissos en Glossa?

De afstand van Alonissos naar Glossa is ongeveer 15 zeemijlen.

Alonissos Gids

Alonissos is een Grieks eiland aan de Egeïsche Zee, die na Skiathos en Skopelos, het derde eiland van de Noordelijke Sporaden is. Het eiland ligt 3 km ten oosten van het eiland Skopelos. Alonissos is ook de naam van een dorp op het eiland, maar ook de gemeente die het eiland en het dorp omvat. Het dorp van Alonissos is gelegen aan het zuidelijke deel van het eiland, en is lokaal bekend als Chora.
Het embleem van het eiland is de Monachus Monachus mediterrane zegel, een beschermde soort en de reden waarom de eerste National Marine Park van Griekenland daar werd opgericht. De Marine Park is een unieke biotoop die niet alleen betrekking heeft op de bescherming van de zeehonden, maar wordt ook gebruikt voor onderzoek, redding en verzorging van mediterrane zeehonden en andere zoogdieren.
De belangrijkste haven van het eiland bevindt zich in het zuidoosten en heet Patitiri. De haven biedt boot en draagvleugelboot diensten van Patitiri naar Volos, Agios Konstantinos, en Thessaloniki op het vasteland en naar de eilanden Skiathos, Skopelos en Skyros. De baai aan de zuidkant van het eiland wordt ook wel Alonnisos genoemd.


Glossa Gids

Glossa, de tweede grootste nederzetting op het eiland Skopelos, ligt ongeveer 25 kilometer ten noorden van Hora, de hoofdstad van het eiland. "De lange dorp", aldus Papadiamantis is onderscheidend door zijn traditionele, nobel karakter en de ruïnes van de oude torens en gebouwen die zijn ontdekt in de omgeving. Dit bergachtige dorp, op 300 m. boven de zeespiegel en biedt een prachtig uitzicht en is niet beïnvloed door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" te vinden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in de Sporaden, vanwege de smalle straten en paden, en de traditionele huizen van Macedonische soort - met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en pannendaken.

Skopelos is een Grieks eiland gelegen in de Noordelijke Sporaden eilandengroep en is per boot verbonden met Volos, Agios Konstantinos, Skiathos, Alonissos en Thessaloniki in de zomer.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.