Triton Ferries
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Triton Ferries

Triton Ferries

Triton Ferries is gevestigd in Piraeus en biedt veerdiensten aan van en naar drie prachtige Griekse eilanden Kea, Kythnos en Lavrio.

Sinds ze met het aanbieden van ferry overtochten zijn begonnen, is hun belangrijkste doel altijd geweest om de lokale bevolking en internationale toeristen veilig en betrouwbaar vervoer te bieden. IONIS, het schip dat naar deze bestemmingen vaart, heeft een capaciteit van 775 passagiers en 138 voertuigen.

Passagiers die reizen met Triton Ferries kunnen vanaf het open dek genieten van een adembenemend uitzicht op de Middellandse Zee. Er is ook voldoende comfortabele zitgelegenheid benedendeks, met vriendelijk personeel. Het hoofddoel van het bedrijf is het leveren van hoogwaardige ferryvervoersdiensten voor passagiers en voertuigen op de Griekse binnenlandse markt. Huisdieren zijn ook welkom aan boord.

Direct Ferries helpt je de beste prijzen te vinden voor Triton Ferries ferry tickets. We zullen Triton Ferries ook vergelijken met andere ferrymaatschappijen.

Directferries.nl biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Triton Ferries dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

[--Operator--] routes en havens .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.