Skiathos
Mantoudi
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Skiathos - Mantoudi is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Tips & informatie voor Skiathos - Mantoudi

Nieuwste aanbiedingen voor Skiathos - Mantoudi

Skiathos naar Mantoudi Veerboot

De Skiathos Mantoudi veerdienst verbindt Sporadische eilanden met Griekenland en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Anes Ferries veerdienst gaat tot 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van SeaJets vertrekt tot 2 keer per week en duurt 1 uur 45 minuten.

Dus dat is een totaal van 9 overtochten per week op de Skiathos Mantoudi route tussen Sporadische eilanden en Griekenland. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sporadische eilanden naar Griekenland.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

 • De reistijd per veerboot van Skiathos naar Mantoudi is ongeveer 1h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.
 • De prijs van de ferry overtocht van Skiathos naar Mantoudi kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Skiathos naar Mantoudi is 0 €.
 • Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Skiathos naar Mantoudi. Dit zijn
  • Anes Ferries
  • SeaJets
 • Boek overtochten van Skiathos naar Mantoudi via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.
 • Ja, je kunt als voetpassagier van Skiathos naar Mantoudi reizen met
  • Anes Ferries
  • SeaJets
 • Ja, je kunt met een voertuig van Skiathos naar Mantoudi reizen met
  • Anes Ferries
  • SeaJets
 • Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de veerboot. Mogelijk heb je een huisdierenpaspoort en andere documenten nodig om je hond mee te nemen aan boord. Lees vooraf alle overheidsvoorschriften en reisinformatie met huisdieren. Momenteel kun je honden meenemen op veerboten van
  • Anes Ferries
 • De afstand van Skiathos naar Mantoudi is ongeveer 0 zeemijlen.

Skiathos Gids

Het Griekse eiland Skiathos behoort tot de Noordelijke Sporaden en ligt ten noordwesten van de Egeïsche Zee, ten oosten van het Pilion schiereiland in Magnesia op het Griekse vasteland, en ten westen van het eiland Skopelos, duidelijk zichtbaar op een heldere dag. Het merendeel van de steden op het eiland bevinden zich in het zuiden en het westen als het terrein is minder robuust is dan dat van de noordelijke delen van het eiland. Belangrijkste stad van het eiland, ook wel Skiathos, is gelegen in het noordoosten van het eiland, waarvan de kustlijn wordt gekenmerkt door kapen, inhammen en peninsulars.

Het klooster van de Annunciatie is een populaire toeristische attractie op het eiland en wordt ook wel de Evangelistria klooster die is gewijd aan de Maagd Maria. Het is gelegen op ongeveer 4 km ten noorden van de stad Skiathos op een heuvel, maar helaas een deel van het klooster van de gebouwen, die werden gebouwd in 1794, zijn nu in puin. Echter, de kerk en de accommodatie gebouwen gerestaureerd.

Skiathos is verbonden door conventionele veerboot en high speed ferry naar Thessaloniki, de andere eilanden in de Sporaden, de eilanden van de Cycladen en Kreta.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking