Anek Superfast
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Anek Superfast

Anek Superfast

Anek Superfast is een joint venture van Anek Lines en Superfast Ferries. Onder de naam Anek Superfast verzorgen deze bekende veerbootmaatschappijen overtochten tussen Italië en Griekenland en van het Griekse vasteland naar Kreta.

Via de internationale veerroutes tussen Italië en Griekenland verbinden de schepen van Anex Superfast de Italiaanse steden Ancona, Venetië en Bari met de Griekse havens van Patras, Igoumenitsa en Corfu.

Daarnaast kunnen reizigers binnenlandse overtochten maken vanaf de haven van Piraeus (Griekenland) naar Chania en Heraklion op Kreta. Op de veerroutes tussen Italië en Griekenland wordt gebruikgemaakt van de hypermoderne schepen Hellenic Spirit, Superfast II, Superfast VI en Superfast XI.

Tijdens de binnenlandse tochten vanaf Kreta reizen passagiers op Olympic Champion, Elyros, Kriti II en Superfast XII. Door kun krachten te bundelen kunnen de twee bedrijven de capaciteit van hun veerroutenetwerk nog verder uitbreiden.

Op die manier kunnen reizigers profiteren van betrouwbaardere en efficiëntere veerdiensten. In 2008 ontving Anek Lines bovendien een award voor 'Beste Veerdienst Voor Passagiers' tijdens de Griekse Shipping Awards.

Op directferries.nl kunt u de dienstregelingen en tarieven van Anek Superfast bekijken en Anek Superfast veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Anek Superfast bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Anek Superfast routes