Glossa
Volos
Veerboten naar Griekenland
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Glossa - Volos

Veerboot van Glossa (Skopelos) naar Volos

Er zijn gemiddeld 6 wekelijkse afvaarten tussen Glossa (Skopelos) en Volos. 3 maatschappijen bevaren deze route Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways en vaart het hele jaar door. De kosten voor Glossa (Skopelos) Volos veerboten variëren tussen €35 en €211, afhankelijk van de ticketgegevens. Prijzen zijn exclusief servicekosten. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Glossa (Skopelos) Volos veerboten.

Glossa (Skopelos) Volos Veerboot Tijden

De eerste Glossa (Skopelos) Volos veerboot vertrekt meestal vanuit Glossa (Skopelos) rond 07:20. De laatste ferry vertrekt meestal om 11:15.

Hoe lang is de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Volos?

Glossa (Skopelos) Volos Afvaarten op deze veerboot route kunnen ongeveer 1u 47m duren. De snelste afvaarten zijn ongeveer 1u 40m. Vaartijden kunnen variëren, duur varieert vaak tussen veerbootmaatschappijen en kan worden beïnvloed door weersomstandigheden.

Glossa (Skopelos) Volos Veerboot Prijzen

Glossa (Skopelos) Volos veerboot prijzen variëren tussen €35* en €211*. De gemiddelde prijs is €101*. De goedkoopste Glossa (Skopelos) Volos veerboot prijzen beginnen vanaf €30*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €83*. De gemiddelde prijs voor een auto is €222*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Hoe ver is het van Glossa (Skopelos) naar Volos?

De afstand tussen Glossa (Skopelos) en Volos is ongeveer 76,9 km of 41,5 zeemijl.

Kan ik met de auto reizen op de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Volos?

Ja, Anes Ferries, Hellenic Seaways staan auto's toe aan boord van de veerboten tussen Glossa (Skopelos) en Volos. Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Glossa (Skopelos) en Volos.

Kan ik ook te voet reizen van Glossa (Skopelos) naar Volos?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries, Hellenic Seaways tussen Glossa (Skopelos) en Volos.

Mag ik mijn huisdier meenemen op de veerboot van Glossa (Skopelos) naar Volos?

Huisdieren zijn toegestaan op de veerboten van Glossa (Skopelos) naar Volos met Anes Ferries, Hellenic Seaways. Houd er rekening mee dat uw huisdier tijdens de reis in het voertuig moet blijven, tenzij de veerbootmaatschappij huisdierenverblijven aanbiedt.

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Glossa (Skopelos) - Volos Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 3
Bedieningspersoneel Aegean Flying Dolphins, Anes Ferries & Hellenic Seaways
Gemiddelde prijs 129 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 6
Gemiddelde vaartijd 1h 47m
Snelste Zeiltijd 1h 40m
Eerste veerboot 07:20
Laatste veerboot 11:15
Afstand 41 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2024-04-02.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Glossa naar Volos?

De reistijd per veerboot van Glossa naar Volos is ongeveer 2h 48m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Glossa naar Volos?

De prijs van de ferry overtocht van Glossa naar Volos kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Glossa naar Volos is 119 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Glossa naar Volos?

Er zijn 3 populaire veerbootmaatschappijen voor Glossa naar Volos. Dit zijn
  • Blue Star Ferries
  • Anes Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Glossa naar Volos?

Boek overtochten van Glossa naar Volos via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Glossa naar Volos?

Ja, je kunt als voetpassagier van Glossa naar Volos reizen met
  • Blue Star Ferries
  • Aegean Flying Dolphins

Wat is de afstand tussen Glossa en Volos?

De afstand van Glossa naar Volos is ongeveer 41 zeemijlen.

Glossa Gids

Glossa is een dorp gelegen op het Griekse eiland Skopelos. Het dorp is gelegen in het noordwesten van het eiland, ongeveer 11 km ten noordwesten van Skopelos stad, die deel uitmaakt van de Noordelijke Sporaden eilanden. Glossa is een van de meest pittoreske dorpjes in Sporaden, vanwege de smalle straatjes en paden, en de traditionele huizen van de Macedonische type (huizen met twee verdiepingen, opknoping houten balkons en daken). Dit bergachtige dorp, op 300 m. hoogte en op ongeveer 23 km afstand van Hora, biedt een prachtig uitzicht en is niet aangetast door de moderne manier van leven. Rond zijn smalle straatjes, kunnen bezoekers de vrouwen het dragen van de traditionele outfits van Skopelos genaamd "foustanes" zien.
Skopelos is bereikbaar per boot of catamaran vanuit de havens van Volos en Agios Konstantinos op het vasteland en de eilanden Skiathos en Alonissos. De reis vanaf Agios Konstantinos duurt ongeveer 2 uur met de catamaran, vanuit Skiathos iets minder dan 2 uur, en de reis naar Alonissos duurt ongeveer 25 minuten. Skopelos is ook per snelboot bereikbaar vanuit de haven van Thessaloniki, met een reistijd van 4 uur of via met de gewone veerboot, met een reistijd van 6½ uur.


Volos Gids

De Griekse stad Volos is geen oude stad, hoewel ruïnes in de stad en omgeving dateren uit de vroegste bewoning van het Balkanschiereiland. Moderne Volos werd opgericht in de 19e eeuw en een groot deel van de stad werd verwoest door een aardbeving in 1955, dus de meeste van de gebouwen van de stad zijn gebouwd sindsdien. De waterkant is populair bij de lokale bevolking en toeristen, met cafés en bars gelegen langs de kade. De Volos Archeologisch Museum beschikt over artefacten van zo ver terug als de Bronstijd en het Stedelijk Museum in het stadhuis is voorzien van het werk van de moderne Griekse kunstenaars. Ook een bezoek waard is St. Contantine Kerk, dat is een prachtig 20e-eeuws gebouw aan het eind van de promenade. Twee archeologische sites niet ver buiten de stad te bieden Myceense tijdperk ruïnes. Dimini is de kleinere maar beter ontwikkeld. Sesklo is groter en biedt een prachtig uitzicht, maar is nog niet volledig opgegraven.


Glossa naar Volos Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 10/06/2024 en 16-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
Aegean Flying Dolphins 07:40 09:40 2 uur di, wo, do, vr, za, zo
Aegean Flying Dolphins 11:15 13:00 1 uur 45 minuten Ma
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.