Mesta
Athene (Lavrio)
Veerboten naar Athene
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Mesta - Athene (Lavrio)

Mesta naar Athene (Lavrio) Veerboot

De Mesta Athene (Lavrio) veerdienst verbindt Egeïsche eilanden met Athene. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, SeaJets. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten.

Mesta Athene (Lavrio) vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Mesta - Athene (Lavrio)

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Egeïsche eilanden naar Athene.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Mesta naar Lavrio?

De reistijd per veerboot van Mesta naar Lavrio is ongeveer 5h 45m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Mesta naar Lavrio?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Mesta naar Lavrio en dat is
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Mesta naar Lavrio?

Boek overtochten van Mesta naar Lavrio via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Mesta Gids

Mesta is een traditionele middeleeuwse nederzetting gelegen op het Griekse eiland Chios, de vijfde grootste van de Griekse eilanden aan de Egeïsche Zee en is gelegen ongeveer 7 km van de kust van Anatolië en wordt gescheiden van Turkije door de Straat van Chios. Het dorp is een wonder met zijn geplaveide ringweg, de prachtige kerk van Taxiarxis, de imposante toren en het dorpsplein genaamd "Livadi" door de lokale bevolking. Mesta gastheert de tweede haven van het eiland, met diensten op een regelmatige basis. Het dorp Mesta geeft je het gevoel dat de geschiedenis en moderniteit naast elkaar kunnen bestaan, dit creëert een mystieke sfeer van tijdloze charme. De huidige bewoners van Mesta hebben de tradities van de 14e eeuw dorp behouden. De belangrijkste attractie zijn de carnaval festiviteiten met diverse activiteiten.

Veerdiensten worden het het hele jaar verzorgd tussen Mesta, Psara eiland en Lavrion Attica.


Athene (Lavrio) Gids

De Griekse stad van Lavrio, gelegen op het puntje van het schiereiland Attica, is niet prominent in zeer vele gidsen over Griekenland, ook al de stad de oudste en grootste oude amfitheater van het land heeft, en een mysterieuze gigantische gat dat een attractie is voor veel bezoekers. Het gebied staat bekend om zijn industrie en mijnbouw uit de oudheid. Dit is waar de reusachtige zuilen van de tempel van Posideon in het nabijgelegen Sounion werden uitgegraven. De stad heeft ook zilvermijnen die dateren uit de prehistorie.

Lavrio is een haven van ondergeschikt belang ten opzichte van Piraeus, maar zeer belangrijk voor de ontwikkeling van de regio Attica. De haven van Lavrio gastheert passagiersschepen, commerciële boten, jachten en vissersboten. Door zijn ligging, veerboten die vanaf de haven vertrekken komen sneller aan op de Cycladen en Oost Egeïsche eilanden.


Mesta naar Lavrio Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 24/06/2024 en 30-06-2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
SeaJets 07:00 12:45 5 uur 45 minuten vr
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.