Kimolos
Santorini (Thira)
Veerboten naar Cycladen
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Nieuwste aanbiedingen voor Kimolos - Santorini (Thira)

Kimolos naar Santorini (Thira) Veerboot

Er zijn ongeveer 1 wekelijkse afvaarten tussen Kimolos en Santorini (Thira). 2 maatschappijen bevaren deze route SeaJets & Zante Ferries. Dienstregelingen veranderen per seizoen, gebruik onze Deal Finder voor live prijzen en beschikbaarheid voor Kimolos Santorini (Thira) veerboten.

Kimolos Santorini (Thira) Veerboot Tijden

Kimolos Santorini (Thira) vertrekt meestal rond 15:20 vanuit Kimolos. De gemiddelde vaartijd is ongeveer 4u 22m.

Kimolos Santorini (Thira) Veerboot Prijzen

Kimolos Santorini (Thira) veerboot prijzen variëren tussen €15* en €49*. De gemiddelde prijs is meestal €37*. De goedkoopste Kimolos Santorini (Thira) veerboot prijzen beginnen vanaf €15*. De gemiddelde prijs voor een voetganger is €30*. De gemiddelde prijs voor een auto is €153*.

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal passagiers, type voertuig, route en vaartijden. De prijzen zijn gebaseerd op zoekopdrachten van de afgelopen 30 dagen die het laatst zijn bijgewerkt op 05 juli 2023.

Hoe ver is het van Kimolos naar Santorini (Thira)?

De afstand tussen Kimolos en Santorini (Thira) is ongeveer 63,8 mijl (102,6 km) of 55,4 zeemijl voor de zeilers!

Kan ik met de auto reizen op de Kimolos Santorini (Thira) veerboot?

Ja, SeaJets, Zante Ferries laten auto's toe aan boord van de veerboten tussen Kimolos en Santorini (Thira). Gebruik onze Deal Finder voor live prijzen voor auto veerboten tussen Kimolos en Santorini (Thira).

Kan ik te voet reizen van Kimolos naar Santorini (Thira)?

Ja, voetpassagiers kunnen reizen met SeaJets, Zante Veerboten tussen Kimolos en Santorini (Thira).

Kimolos Santorini (Thira) Veerdienst schema's

  • Zante Ferries - 1 wekelijkse afvaarten, 1 dagelijkse afvaarten

Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.
Kimolos - Santorini (Thira) Route-overzicht
Land van vertrek Griekenland
Land van bestemming Griekenland
Aantal operators 2
Bedieningspersoneel SeaJets & Zante Ferries
Gemiddelde prijs 31 €*
Gemiddelde wekelijkse afvaarten 1
Gemiddelde vaartijd 4h 20m
Snelste Zeiltijd 4h 15m
Eerste veerboot 15:20
Laatste veerboot 23:30
Afstand 55 zeemijlen

* Prijzen onder voorbehoud, prijzen zijn gebaseerd op de laatste 30 dagen, laatst bijgewerkt op 2023-08-01.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Kimolos naar Thira?

De reistijd per veerboot van Kimolos naar Thira is ongeveer 3h. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Kimolos naar Thira?

De prijs van de ferry overtocht van Kimolos naar Thira kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Kimolos naar Thira is 29 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Kimolos naar Thira?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Kimolos naar Thira. Dit zijn
  • Zante Ferries
  • SeaJets

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Kimolos naar Thira?

Boek overtochten van Kimolos naar Thira via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Kimolos en Thira?

De afstand van Kimolos naar Thira is ongeveer 55 zeemijlen.

Kimolos Gids

Kimolos is een Grieks eiland en maakt deel uit van de Cycladen, een eilandgroep aan de Egeïsche Zee. Het eiland ligt ten noordwesten van zijn grotere buur, Milos eiland, waarvan de twee eilanden gescheiden worden door een kanaal die 1 km breed is. De enige stad op het eiland is Chorio, gelegen op een heuvel aan de westkant van het eiland. Chorio straalt een gevoel van ouderwetse charme versierd met de schitterende architectonische stijl van de Egeïsche Zee. De zilveren omzoomde stranden, de witte muren met de blauwe geschilderde ramen en de smalle kiezelstenen straten creëren een artistieke landschap van rust. Gevuld met bezienswaardighede, het is de belangrijkste sightseeing plek op het eiland. Het Archeologisch Museum ligt tegenover het Metropolitan kerk van Panagia Odigitria, organiseert tentoonstellingen en archeologische vondsten met de geschiedenis van het eiland, waaronder schepen en gebruiksvoorwerpen uit het begin van de 7e eeuw voor Christus.

De haven van het eiland bevindt zich in het dorp Psathi. Vanuit de haven vertrekken conventionele of Highspeed schepen naar Piraeus, Kithnos, Serifos, Sifnos, Milos en naar de andere Cycladische eilanden.


Santorini (Thira) Gids

Het Griekse eiland Santorini is een van de Cycladen eilandengroep, gelegen in het zuiden van de Egeïsche Zee. Santorini heeft een beroemde vulkanische verleden, die zeer veel heeft gevormd op het eiland dat kan worden gezien vandaag, het creëren van een surrealistisch en vrij uniek landschap in plaatsen. De met water gevulde 'caldera' krater blijft een vertrouwd gezicht aan al diegenen die Santorini bezoeken en is omgeven door een muur van kleurrijke kliffen, die zijn meestal proppen-vol met charmante huizen. Santorini is ook bekend om zijn mooie stranden, archeologische opgravingen, de drukke haven in Athinios, en zijn heel prachtige zonsondergangen, die alle meer spectaculair lijkt als uitzicht vanuit het dorp Oia, op verre noordelijke puntje van het eiland. Fira is de hoofdstad van het eiland en staat naast de caldera zelf. Stranden van het eiland zijn zeer onderscheidend, met donker vulkanisch zand, die vaak zeer heet kan worden, het maken van een ligstoel of een handdoek zeer noodzakelijk op keer. In het algemeen, de beste stranden in de aanbieding hebben de neiging om te worden geclusterd rond de oostelijke kustlijn. Altijd populair is de rek op Perisa, terwijl een beetje naar het zuiden, Perivolos Beach is ook zeer opmerkelijk, zoals Red Beach, dicht bij Ancient Akrotiri, waar de hoge rode kliffen zijn moeilijk te missen.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.